Γέμισε  η Μητροπόλεως το Σάββατο το βράδυ από κόσμο που παρέστη στα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου της Βασιλικής Ψυχράμη και της Ποιοτικής Αιγιάλειας. Κυριολεκτικά δημιουργήθηκε το αδιαχώρητο από νέους, μικρά παιδιά αλλά και πιο μεγάλους σε ηλικία που θέλησαν να είναι παρών σε μία σημαντική στιγμή για τον Συνδυασμό!!

Αξίζει να σημειωθεί πως ακόμα και ο καιρός στάθηκε σύμμαχος και οι ομπρέλες  χρειάστηκαν μόνο για λίγα λεπτά, για τους προνοητικούς καθώς οι υπόλοιποι έδειχναν διατεθειμένοι ακόμα και με δυνατή βροχή να παρακολουθήσουν την ομιλία της επικεφαλής του Συνδυασμού χωρίς να λογαριάζουν τις εναλλαγές του καιρού .

Η Υποψήφια Δήμαρχος Βασιλίκη Ψυχράμη ανέβασε γι’ ακόμα μία φορά ψηλά τον πήχη καθηλώνοντας με τη  μεστή και αποκαλυπτική  της ομιλία, το πλήθος που ήταν συγκεντρωμένο.

Αναφέρθηκε στο καλά οργανωμένο πρόγραμμα του συνδυασμού, στο έργο της  ως αντιδήμαρχος και με τις δύο προηγούμενες Δημοτικές Αρχές, στο τι  πέτυχε , όσο της επέτρεψαν , όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ενώ δε δίστασε να αναφερθεί και στους  δύο ισχυρούς συνυποψήφιους της  για το Δημαρχιακό Θώκο κ. Καλογερόπουλο και Γούτο.

Η γλώσσα της σκληρή, αναφερόμενη  στο ρόλο τους και  το έργο τους όλα αυτά τα χρόνια που διατέλεσαν αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου ή γραμματείς!!

Φυσικά και αναφέρθηκε και στον νυν Δήμαρχο  κ. Παναγόπουλο και   παρομοίασε τη συνεργασία τους, με τον μαέστρο που δίνει λάθος τόνο αλλά οι μουσικοί αναγκαστικά ακολουθούν γιατί δεν μπορούν να αφήσουν της παράσταση στην μέση!!

mpompotsiati-egkainia

Στο πλευρό της αξιόλογα νέα στελέχη άφθαρτα με στόχο την πόλη και τον πολίτη!! Οι περισσότεροι δεν είναι δοκιμασμένοι αλλά και αυτοί που είναι έχουν αποδείξει πως μπορούν και θέλουν το καλύτερο για τον τόπο μας!! Εντύπωση έκανε η Υποψήφια Δ.Σ Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη,  αξίζει να σημειωθεί πως  τα αρτοποιία Μπομποτσιάρη προσέφεραν το κέτερινγκ, που με τον επαγγελματισμό που τη διακρίνει βρέθηκε για λίγο πίσω από τον πάγκο βοηθώντας τους υπαλλήλους.

mpompotsiati-egkainia mpompotsiati-egkainia

Μια γυναίκα σύμφωνα με την κ. Ψυχράμη δεν χάνει ποτέ το στόχο της  με χρηστή διαχείριση μπορεί να επιτευχθεί η επανεκκίνηση  της Αιγιάλειας. Το μότο της,  νέοι άνθρωποι, νέες ιδέες, αρκεί ο λαός της Αιγιάλειας να δώσει το σύνθημα για να μπορέσει η Αιγιάλεια να γίνει «Αρχόντισσα».

mpompotsiati-egkainia