Με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας που τιμάται φέτος την Κυριακή 12 Μαΐου, σε ανακοίνωσή της, η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας, επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ» Βασιλική Ψυχράμη, εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Η δεύτερη Κυριακή του Μάη έχει καθιερωθεί παγκοσμίως ως η Γιορτή της Μητέρας. Η ημέρα αυτή είναι η ελάχιστη τιμή της αέναης και ανυπολόγιστης προσφοράς της Μητέρας σε όλους μας. Είναι η κοινή γιορτή των ανθρώπων και αποτελεί την παγκόσμια αναγνώριση της υψηλής αποστολής της Μάνας στην οικογένεια και την κοινωνία.

Η Μάνα είναι το παγκόσμιο σύμβολο της δημιουργίας, της ενότητας, της ανιδιοτελούς αγάπης και της δοτικότητας χωρίς ανταλλάγματα. Προικισμένη με τη δύναμη της αγάπης και την ομορφιά της συγγνώμης, είναι πόλος έλξης της ανθρώπινης ζωής και ευτυχίας. Ο ρόλος της Μάνας είναι ιερός, γιατί έχει το μοναδικό προνόμιο να φέρνει στον κόσμο τη ζωή.

[the_ad id=”46371″]

Στη σημερινή εποχή, η Μάνα έχει αναλάβει δύσκολο και πολυσχιδή ρόλο, αυτόν της μητέρας, της συζύγου, της εργαζόμενης και απαιτούνται τεράστιες ψυχικές, πνευματικές και σωματικές δυνάμεις από μέρους της για να ανταποκριθεί στη σύνθετη αυτή αποστολή. Εργαζόμενη και μητέρα τριών παιδιών κι εγώ, έχω μάθει να αγωνίζομαι ως το τέλος και αυτό θα συνεχίσω να πράττω και για τον Δήμο Αιγιαλείας, το τέταρτο παιδί μου, όπως αποκαλώ την ενασχόλησή μου με τα κοινά.

Τιμώντας τη Μάνα τιμούμε το ανθρώπινο γένος. Εκφράζουμε κατά τον καλύτερο τρόπο την ευγνωμοσύνη μας για την ζωή που μας χαρίζει, τις θυσίες της, για όλα αυτά που συμβολίζει. Ένα παγκόσμιο «ευχαριστώ» στη Μητέρα, στη πιο σημαντική και ιερή παρουσία στη ζωή του ανθρώπου.

Χρόνια Πολλά σε όλες τις Μητέρες του κόσμου!

 

[the_ad id=”46704″]