18.9 C
Aigio
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΜεγαλειώδης εκδήλωση Γούτου στο Αίγιο - ζήτησε καθαρή εντολή

Μεγαλειώδης εκδήλωση Γούτου στο Αίγιο – ζήτησε καθαρή εντολή

 «Είμαστε πολλοί, είμαστε ένα, είμαστε όλοι μαζί, είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία  της Αιγιάλειας»

 Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο προεκλογικής συγκέντρωσης, η μεγαλειώδης ανοιχτή εκδήλωση της Δημοτικής Παράταξης του Χρήστου Γούτου, «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΙΓΙΟ»που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στο Πολύκεντρο Αιγίου.

Ο κόσμος αγκάλιασε τον υποψήφιο δήμαρχο και το ψηφοδέλτιό, ενώ έδειξε να επικροτεί το πρόγραμμα που παρουσιάστηκε αναλυτικά.

Στην ομιλία του ο κ. Γούτος, μεταξύ άλλων, ανέφερε:

«Πριν από δύο μήνες, σας κάλεσα, να γίνει ο καθένας από εσάς ένας ξεχωριστός κρίκος, μιας μεγάλης αλυσίδας, που θα ενώσει την κοινωνία της Αιγιάλειας. Ήταν, λίγες μέρες μετά, από τη δική μας ιστορική απόφαση να ενώσουμε αυτοδιοικητικές δυνάμεις και να πάμε όλοι μαζί την Αιγιάλεια μπροστά. Σήμερα βλέπω ότι η αλυσίδα αυτή, έχει χιλιάδες κρίκους. Είναι μία αλυσίδα που ενώνει το Αίγιο, με τον Ερινεό, τη Συμπολιτεία, το Διακοπτό, την Ακράτα και την Αιγείρα. Ενώνει ανθρώπους με διαφορετικές πολιτικές και δημοτικές αφετηρίες, αλλά έναν κοινό παρανομαστή. Την Αιγιάλεια.

Το μήνυμα ενότητας και ένωσης δυνάμεων πέρασε.

Είμαστε πολλοί, είμαστε ένα, είμαστε όλοι μαζί, είμαστε η μεγάλη πλειοψηφία  της Αιγιάλειας».

Η αισιοδοξία ήταν διάχυτη σε όλο το συνδυασμό, με τον κ.Γούτο να λέει:

«Το μήνυμα ελήφθη.Το στέλνετε όλοι εσείς. Είναι ένα μήνυμα ξεκάθαρο. Με τη δική σας εντολή, νιώθω πως μπορούμε να ετοιμαζόμαστε για δουλειά, νιώθω πως ήδη ανεβαίνουμε  τα σκαλιά του Δημαρχείου, νιώθω πως ήδη είμαστε η επόμενη δημοτική αρχή της Αιγιάλειας».

Πέραν των διάσπαρτων πολιτικών μηνυμάτων, για ανύπαρκτες «σκιές, φαντάσματα και κηδεμονίες τ.δημάρχων πίσω από το νέο συνδυασμό» του, ο κ.Γούτος έστρεψε τα βέλη του προς ανθυποψήφιό του Δ.Καλογερόπουλο, λέγοντας:

«Υπάρχουν οι αυτοαποκαλούμενοι «ικανοί και έμπειροι».Είναι αυτοί που με έπαρση αρέσκονται να κοιτάζονται κάθε μέρα στον καθρέφτη τους και να βλέπουν καλούς μόνο τους εαυτούς τους. Είναι αυτοί που λένε…Τώρα Δουλειά και το λένε γιατί δεν έκαναν δουλειά όταν έπρεπε, ως Δήμαρχοι, ως Γενικοί Γραμματείς στο Δήμο. Μας υποτιμούν προκλητικά. Μας κοιτούν υπεροπτικά.Διοίκησαν 7 Κοινότητες και νομίζουν ότι ο μεγάλος Δήμος Αιγιάλειας είναι το ίδιο.

[the_ad id=”46371″]

goutos-programa1

Είναι αυτοί που ξεκίνησαν το 2010 να μπουν στο Αίγιο κατακτητές, αλλά δεν τα κατάφερα. Ε λοιπόν, ούτε τώρα θα το καταφέρουν, γιατί ο κόσμος της Αιγιάλειας δεν τρώει σανό. Η κοινωνία ξέρει καλά:

  • 12 χρόνια Δήμαρχοι έφτιαξαν γούβες να χώνουν τα σκουπίδια
  • 12 χρόνια Δήμαρχοι ούτε ένα μέτρο αποχετευτικού  δικτύου
  • 12 χρόνια Δήμαρχοι μόνο λουλουδάκια στα παρτέρια και δημοτικά μέγαρα πανάκριβα  για να νιώθουν μεγάλοι και τρανοί
  • 12 χρόνια Δήμαρχοι με 4.000 χαλασμένα ή απλήρωτα ρολόγια νερού, για να κάνουν ρουσφετολογική πολιτική αυτοί και οι συνεργάτες τους και να κερδίζουν ψήφους».

Ο κ.Γούτος χαρακτήρισε το προεκλογικό του πρόγραμμα «το καλύτερο, το πιο ψαγμένο, χωρίς θεωρίες, γενικότητες και φιλοσοφίες».

Παρουσίασε «την πιο καλή και ισχυρή ομάδα ανθρώπων» που όπως είπε έχει δίπλα του. «Είμαστε ομάδα, θα παραμείνουμε ομάδα και θα αφήσουμε το στίγμα μας στην Αιγιάλεια.Είμαι  υπερήφανος που έχω ένα τόσο δυνατό ψηφοδέλτιο προσωπικοτήτων, έμπειρων στα δημοτικά και νέων στα κοινά με όρεξη για δουλειά.Πρώτη φορά τόσο δυνατό και χρήσιμο, που το παραδέχονται δημόσια πλέον οι αντίπαλοί μας και όχι τυχαία έχει χαρακτηριστεί ως…Εθνική Αιγιάλειας».

Τέλος ο Χρήστος Γούτος ζήτησε καθαρή εντολή στις 26 Μαίου, «για ν’ αποφύγει τις τρικλοποδιές, τους εκβιασμούς και την αντιπολιτευτική εσωστρέφεια» όπως τόνισε.

 

[the_ad id=”46704″]

 

 

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular