Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφιος στην Aιγείρα, ο Παναγιώτης Γιαννούλης

0

Από τη νέα Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου  Γούτου, ανακοινώνεται ότι:

Στις Δημοτικές Εκλογές, υποψήφιος στο Κεντρικό Ψηφοδέλτιο της Αιγείρας  θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννούλης.

Ο κ. Γιαννούλης ασχολείται ενεργά με την Τοπική Αυτοδιοίκηση για περισσότερο από 20 χρόνια. – Εξελέγη για πρώτη φορά Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Αιγείρας το 1982 ενώ για πολλά χρόνια διετέλεσε Κοινοτικός Σύμβουλος προσφέροντας ανιδιοτελώς τις υπηρεσίες του στην Ανατολική Αιγιάλεια.

– Το 2004 κατήλθε ως υποψήφιος Δήμαρχος Αιγείρας και μόλις για λίγες ψήφους κατέκτησε την θέση της μείζονος αντιπολίτευσης.

– Αναδείχθηκε Δημοτικός Σύμβουλος Αιγιάλειας, κατά τη δημαρχιακή  θητεία του Στάθη Θεοδωρακόπουλου, οπότε και αντιτάχθηκε σθεναρά στη λειτουργία του Χ.Υ.Τ.Α. Αιγείρας εκπροσωπώντας την Ανατολική Αιγιάλεια.

– Εργάσθηκε για την αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών από τα πλημμυρικά φαινόμενα στις όχθες του ποταμού της Αιγείρας, καθώς επίσης για την επίσπευση των μεγάλων εθνικών έργων όπως της Ολυμπίας Οδού και της σιδηροδρομικής γραμμής.

– Στον επαγγελματικό τομέα έχει εργασθεί στην οικογενειακή κατασκευαστική επιχείρηση και στο Ελαιοτριβείο που διατηρεί η  οικογένεια στα Μάρμαρα της Αιγείρας. Είναι παντρεμένος με την Μαρία Οικονομοπούλου και έχουν ένα γιο και μια κόρη.

[the_ad id=”46371″]

 

Ο ίδιος, σε δήλωσή του, αναφέρει:

«Κατέρχομαι ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στο πλευρό του Χρήστου Γούτου,επειδή έχει όραμα για τον τόπο, καθαρές θέσεις για την Αιγείρα και την Ανατολική Αιγιάλεια. Μακρυά από το παρασκήνιο αγωνίζεται με ήθος και αξιοπρέπεια .Του έχω εμπιστοσύνη για αποκέντρωση και ισόρροπη ανάπτυξη».

Ο Χρήστος Γούτος τον καλωσορίζει στο Συνδυασμό, λέγοντας:

«Ο Πάνος έχει μακρά πορεία στα κοινά, προσφέροντας στην κοινωνία.Οι γνώσεις και η εμπειρία του  είναι αναγκαία στην αυριανή μας Δημοτική Αρχή. Από Σήμερα φροντίζουμε, μαζί, για την Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».

 

[the_ad id=”46704″]