Η Κυριακάτικη περιοδεία της Μαχητικής ΠΡΟοδευτικής Συνεργασίας Της Αιγιάλειας (Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α.) περιλάμβανε επισκέψεις σε Σελινούντα (Κρόκοβα), Νέα Κερύνεια, Νικολαίικα, Αμπελόκηπους (Αρφαρά), Χρυσάνθιο (Βερσοβά), παραλία Ακράτας.

Κάθε μέρα και μαθαίνουμε όλο και περισσότερα από τους κατοίκους κοινοτήτων και περιφερειακών ενοτήτων για τα προβλήματά τους, για την εγκατάλειψή τους, για τις νέες συνθήκες υποβάθμισης του θεσμού της αυτοδιοίκησης με τις μνημονιακών επιταγών συγχωνεύσεις κοινοτήτων και Δήμων, μέσω του Καλλικράτη και του Κλεισθένη, της δραματικής μείωσης της κρατικής επιχορήγησης προς την τοπική αυτοδιοίκηση, της αύξησης των δημοτικών φόρων.

Παντού προβλήματα με την Ύδρευση, την άρδευση, τον φωτισμό, την οδοποιία, τους αμιαντοσωλήνες, τους καθαρισμούς αυλακιών και το κόψιμο χόρτων, τα αδέσποτα ζώα, και ένα σωρό άλλα μικρά και άλλα μεγαλύτερα προβλήματα με προεξάρχον πάντα το ζήτημα των απορριμμάτων.

Η παράταξή μας Μ.ΠΡΟ.Σ.Τ.Α. με αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας δηλώνει ότι θα αγωνιστεί για την επίλυση όλων των παραπάνω προβλημάτων σε συνεργασία με τις τοπικές κοινότητες

 

[the_ad id=”46704″]