Την Ελισσάβετ Πίκουλα- Μπομποτσιάρη τη γνωρίζουμε όλοι στην τοπική κοινωνία της Αιγιάλειας!! Είναι ο νέος άνθρωπος που ζει και εργάζεται στην πόλη του Αιγίου, τουλάχιστον μια εικοσαετία.

Ο άνθρωπος που αφουγκράζεται από κοντά τις δυσκολίες της καθημερινότητας, όντας η ίδια εργαζόμενη, επιχειρηματίας, που γνωρίζει  πόσο δύσκολα στις μέρες μας, κρατιέται μια τοπική επιχείρηση!!Παράλληλα είναι αντιπρόεδρος  της ΔΗΜ.Τ.Ο.Ν.Δ Αιγιαλείας και εκλεγμένο μέλος του Συμβουλίου της Δημοτικής Κοινότητας  Αιγίου.

Ένα άτομο που δεν εφησυχάζει ποτέ, θέλοντας με κάθε τρόπο να δει την Αιγιάλεια στη θέση που της αξίζει!!elisavet-mpompotsiari

Γι΄ αυτό το λόγο συντάσσεται στο πλευρό της Βασιλικής Ψυχράμη, στο πρόσωπο της οποίας  βλέπει, όπως λέει χαρακτηριστικά, εκείνον τον άνθρωπο που θα καταφέρει να κάνει την «Αιγιάλεια Αρχόντισσα».

Από την ημέρα της ανακοίνωσης της υποψηφιότητάς της  κ. Μπομποτσιάρη την έχουμε δει να συμμετέχει σε  συναντήσεις με φορείς, συλλόγους, σωματεία της περιοχής  και να πηγαίνει ακόμα και στα απομακρυσμένα χωριά, για να μιλήσει με τους ανθρώπους των εκεί περιοχών και να δει με τα ίδια της τα μάτια, τα προβλήματα και τις δυσχέρειες που αντιμετωπίζουν.

Όπως λέει   χαρακτηριστικά, οι άνθρωποι των Δημοτικών Διαμερισμάτων,  μας αντιμετωπίζουν με αγάπη, ζητούν αυτονόητα πράγματα, όπως το να φτιαχτεί η αγροτική οδοποιία για να μπορούν να πάνε στα κτήματά τους, ο ηλεκτροφωτισμός, η ύδρευση κλπ. Δεν έχουν μεγαλεπήβολες απαιτήσεις, αυτό όμως ακριβώς είναι που μας δεσμεύει απέναντί τους, να κάνουμε δηλαδή ότι καλύτερο μπορούμε, για να καλυτερεύσουμε την ποιότητα της ζωής τους.

Η «Ποιοτική Αιγιάλεια» δεσμεύεται και μπορεί να δώσει τέλος στην ταλαιπωρία του αγροτικού κόσμου εξαιτίας των άνω προβλημάτων και φυσικά μπορεί μέσα από αξιόλογες προτάσεις να δώσει έμφαση στον αγροτικό τομέα.

elisavet-mpompotsiari

Σύμφωνα με την κ. Μπομποτσιάρη προτεραιότητα για την επόμενη ημέρα της Αιγιάλειας, είναι η διαχείριση των απορριμμάτων, ο πολιτισμός,  η ανάπτυξη γενικότερα, ο τουρισμός, τόσο στην παραλιακή ζώνη του Δήμου όσο και στις ορεινές και ημιορεινές περιοχές, η αλλαγή της ίδιας της πόλης σε  φιλόξενη, με στόχο  την καλυτέρευση της ποιότητας ζωής του πολίτη και την προσέλκυση επενδυτών και  τουριστών που θα βοηθήσουν στην οικονομική ανάκαμψη. Σκοπός, η Αιγιάλεια να γίνει πόλος έλξης και σημείο αναφοράς.

Όλα αυτά θα επιτευχθούν, σύμφωνα με την κ. Μπομποτσιάρη, μόνο με την Βασιλική Ψυχραμη και τους νέους, άφθαρτους ανθρώπους που έχει επιλέξει για να είναι στο πλευρό της.

[the_ad id=”46371″]

 

Όσο για την ίδια, όποιος και αν είναι ο ρόλος της την επόμενη ημέρα, υπόσχεται, πως θα συνεχίσει να προσφέρει άοκνα και σιωπηλά πολλές φορές, τις υπηρεσίες της!!

elisavet-mpompotsiarielisavet-mpompotsiari elisavet-mpompotsiari elisavet-mpompotsiari elisavet-mpompotsiari elisavet-mpompotsiari elisavet-mpompotsiari elisavet-mpompotsiari elisavet-mpompotsiari

Όλοι μαζί.. για τα γυρίσματα του σποτ της «Ποιοτικής Αιγιάλειας»

 

Γυναίκα και ποιότητα Ζωής από την Ποιοτική Αιγιάλεια

 

Πλήθος κόσμου στην τελετή των εγκαινίων της Ποιοτικής Αιγιάλειας!!

 

Η Ελισσάβετ Μπομπιτσιάρη στην έκθεση φώτο για Αλυκή!

 

Ελισσάβετ Πίκουλα-Μπομποτσιάρη – γιατί με τη Βασιλική Ψυχράμη!!

 

Η Ελισσάβετ Μπομποτσιάρη στην εκδήλωση της Ποιοτικής Αιγιάλειας για την επιχειρηματικότητα!!

Της Ιωάννας Δημουλά

 

[the_ad id=”46704″]