Στο Αγρίνιο θα βρεθεί το Σάββατο 6 Απρίλη, το Χορευτικό Εργαστήρι Αιγίου μετά από πρόσκληση της Γυμναστικής Εταιρείας Αγρινίου, προκειμένου να πάρει μέρος στο παιδικό φεστιβάλ παραδοσιακών χορών που διοργανώνει η Γ.Ε.Α. με τη συμμετοχή χορευτικών συλλόγων από την Αιτωλοακαρνανία, τη Μεσσηνία, τη Φθιώτιδα και την Αχαΐα.

Το Χ.Ε.Α., εκπροσωπούμενο από ένα εφηβικό τμήμα, θα παρουσιάσει τραγούδια και χορούς από την Ανατολική Ρωμυλία, με αντίστοιχες φορεσιές. Τα παιδιά του Χορευτικού Εργαστηρίου θα αποδώσουν τα τραγούδια Μπογδάνος, Μηλίσσω, Μπάτε κουρίτσια στο χορό, Πως πιάνεται η αγάπη, Σ’ τρεις και Κουκουνούδα σε συνεργασία με την εξαιρετική παραδοσιακή ορχήστρα «Επτάσημο».

[the_ad id=”46371″]

Την ίδια μέρα οι υπεύθυνοι του Χ.Ε.Α. οργανώνουν εκδρομή στην πόλη της Αιτωλοακαρνανίας για τα μέλη και τους φίλους του συλλόγου, προκειμένου να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ και να συμμετάσχουν στο γλέντι που θα γίνει μετά το φεστιβάλ με την ορχήστρα «Επτάσημο».

Εκπρόσωποι του Χορευτικού Εργαστηρίου θα συμμετάσχουν στη συνάντηση που συγκαλεί η ΔΗΚΕΠΑ σχετικά με τη διοργάνωση των καλοκαιρινών εκδηλώσεων και ιδιαίτερα της συνάντησης χορευτικών συγκροτημάτων του Δήμου Αιγιάλειας. Παράλληλα, το διοικητικό συμβούλιο σε συνεργασία με τους γυμναστές του Χ.Ε.Α. εξετάζουν τη διοργάνωση εκδήλωσης προς τα τέλη Μαΐου, την πραγματοποίηση χορευτικής εκδήλωσης στα τέλη Ιουνίου καθώς και τις προτάσεις που υπάρχουν για συμμετοχή του συλλόγου σε χορευτικές συναντήσεις και φεστιβάλ κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

 

[the_ad id=”46704″]