pgs-tsakiridis

Βασίλης Τσακιρίδης: ένθερμος οπαδός του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ από την Κατερίνη, Πιερίας

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ  ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ

Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές της ομάδας μας του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ, στο προπονητικό επιτελείο, στη διοίκηση, στους φιλάθλους, φίλους και οπαδούς της μεγάλης οικογένειάς μας που λέγεται ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ.

Συγχαρητήρια για το ποδοσφαιρικό πρόσωπο κι ανάστημα που επιδείξατε στο Δημοτικό Στάδιο του Πύργου με αντίπαλο τον Πανηλειακό και σας απόλαυσαν όλοι οι Αιγιώτες.

Σταθήκατε όλοι παλικάρια. Η απόδοσή σας στο συγκεκριμένο παιχνίδι αποδεικνύει περίτρανα ότι είχατε κατάθεση ψυχής και πίστης για το αποτέλεσμα, καθώς αποδείξατε τα τεράστια αποθέματα ψυχικών δυνάμεων που είχατε ώστε να έρθει το ποθητό αποτέλεσμα.

Με επιμονή κι αποφασιστικότητα καταφέρατε κάτι που στην τροπή του παιχνιδιού φαινόταν δύσκολο κι ακατόρθωτο, αλλά στη συνέχεια με την αγωνιστικότητά σας το καταφέρατε.

Μεταδώσατε ότι «η περηφάνια και η αξιοπρέπεια έχουν νόημα μέσα στον αγωνιστικό χώρο» και έτσι θα πορευτείτε μέχρι το τέλος αυτού του μαραθώνιου δρόμου του πρωταθλήματος, δίνοντας νέα τροπή ζωής και ελπίδας στο πρωτάθλημα.

[the_ad id=”46274″]

Και πάλι συγχαρητήρια στα παλικάρια του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ, στο προπονητικό επιτελείο Αλέξη Σπυρόπουλο, Μάκη Λελούδα, Δημήτρη Καράγιωργα και Θεόδωρο Δροσόπουλο.

Ευχόμαστε στην ομάδα μας επιτυχίες στα επόμενα δυο παιχνίδια, τιμώντας τη λαμπρή ιστορία της.

Οι ποδοσφαιριστές χρειάζονται τον δυνατό παλμό της εξέδρας για να διατηρηθεί η ελπίδα. Η συσπείρωση μας τώρα αυτή τη στιγμή απαιτεί να είμαστε κοντά στην ομάδα. Ας δώσουμε την ανάσα που έχει ανάγκη ο ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ για να συνεχίσει όχι απλά να αναπνέει, αλλά να δρα, να δημιουργεί και να προσφέρει χαρές συνοδευόμενος πάντα από ομοψυχία, ενότητα και συναίσθημα.

Σας ευχαριστούμε για τα θαυμάσια συναισθήματα που μας χαρίσατε «μελανόλευκα» παλικάρια.

ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΣ ένα όνομα, μια ομάδα που δεν τελειώνει ποτέ….

Σας ευχαριστούμε
Με εκτίμηση
Βασίλης Τσακιρίδης
Δάσκαλος, ένθερμος οπαδός του ΠΑΝΑΙΓΙΑΛΕΙΟΥ από την Κατερίνη, Πιερίας.