Η Μαρία Γιδά στο πλευρό του υποψήφιου δήμαρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου

0

Κατάγομαι από την Κερπινή Καλαβρύτων. Γεννήθηκα, μεγάλωσα και εργάζομαι στο Αίγιο. Υπήρξα μάχιμη δικηγόρος επί δέκα τρία (13) χρόνια όπου είχα έντονη συνδικαλιστική δράση τόσο στο Δικηγορικό Σύλλογο της πόλης μας, όσο και σε άλλους Συλλόγους και Σωματεία. Σήμερα είμαι συμβολαιογράφος, σύζυγος του Σωτήρη Κοσμά και μητέρα δύο παιδιών.

Αποφάσισα να συμμετάσχω στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές γιατί θέλω να συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις, στην πρόοδο και ανάπτυξη της Αιγιάλειας σε αυτή την κρίσιμη περίοδο για την περιοχή μας και να φανώ χρήσιμη και αποτελεσματική  στην ενασχόλησή μου με τα δύσκολα δημοτικά προβλήματα του τόπου μας.

Εμπιστεύομαι το Δημήτρη Καλογερόπουλο, ο οποίος έχει αποδείξει ότι ξέρει, θέλει και μπορεί να προσφέρει  στην Αιγιάλεια αυτό που της αξίζει.

Περισσότερο από είκοσι χρόνια, είχα ενεργή συμμετοχή στις Δημοτικές εκλογές του τόπου μας, πάντα όμως, δίπλα, σε φίλους και συνεργάτες. Με τους περισσότερους από τους σημερινούς υποψηφίους έχουμε δώσει κοινούς αγώνες στο παρελθόν, τους οποίους θυμάμαι με συγκίνηση. Όλους τους εκτιμώ και με όλους υπάρχουν πράγματα που μόνο μας ενώνουν και κυρίως υπάρχει η κοινή προσπάθεια και αγωνία για το καλό του τόπου μας.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αιγιαλείας Δημήτρης Καλογερόπουλος μου ζήτησε να σταθώ στο πλευρό του και παρά τις επιφυλάξεις μου, κυρίως λόγω των επαγγελματικών υποχρεώσεών μου, στέκομαι δίπλα του, γιατί ξέρω ότι δεν πρέπει να χαθεί καμία άλλη ευκαιρία για τον τόπο μας και επιτέλους να πάμε μπροστά.
Μαρία Γιδά

 

[the_ad id=”46704″]