14.1 C
Aigio
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
spot_imgspot_img
ΑρχικήΔΗΜΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣΑιγιάλειαΓυναίκα και ποιότητα Ζωής από την Ποιοτική Αιγιάλεια

Γυναίκα και ποιότητα Ζωής από την Ποιοτική Αιγιάλεια

Βραδιά αφιερωμένη στις γυναίκες από γυναίκες διοργανώτριες που αφουγκράζονται, νοιώθουν ευαισθητοποιούνται και προσπαθούν να βρουν λύσεις,  στα θέματα που αφορούν τις γυναίκες της Αιγιάλειας!! Γέμισε κόσμο το απόγευμα του Σάββατου η οδός Μητροπόλεως μέσα και  έξω από το εκλογικό κέντρο, της Ποιοτικής Αιγιάλειας, από γυναίκες όλων των ηλικιών, που δέχτηκαν με χαρά το κάλεσμα της επικεφαλής του συνδυασμού κας Βασιλικής Ψυχράμη σε μία προσπάθεια να έρθουν πιο κοντά οι γυναίκες της πόλης μας, να εκφράσουν τις απόψεις τους  να διεκδικήσουν!!

psixrami-ekdilosi-gynaikas

Η βασιλική ψυχράμη αναφέρθηκε στις παροχές του Δήμου και στους στόχους της ποιοτικής Αιγιάλειας να παραμείνουν μόνιμες  και να ενισχυθούν με επιπλέον εξειδικευμένο προσωπικό, με τη δέσμευση μάλιστα να διευρυνθούν!

Το  aigialeiapress και η Ιωάννα Δημουλά μίλησαν με την υποψήφια Δημοτική Σύμβουλο στο κεντρικό Ψηφοδέλτιο κά Ελισσάβετ Πίκουλα  Μπομποτσιάρη εργαζόμενη μητέρα, επιχειρηματία με πλούσια δράση όμως στα τοπικά δρώμενα μέσα από θέσεις   που κατέχει τα τελευταία χρόνια.

[the_ad id=”46371″]

Όπως είπε χαρακτηριστικά στο Δήμο  το μόνο σίγουρο είναι πως λείπει το γυναικείο χέρι. Όπως σε κάθε νοικοκυριό για να είναι ολοκληρωμένο χρειάζονται εξίσου και τα δύο φύλα έτσι και στην πόλη μας χρειάζονται οι γυναίκες, με επικεφαλής μία γυναίκα, για να επιτύχουν την διαφορά.

mpompotsiari-ekdilosi-gynaikas

Τόνισε μάλιστα πως  δε χρειάζεται τις γυναίκες  ο Δήμος ως ποσόστωση για να καλυφθεί το 40% του ψηφοδελτίου λες και έχουμε κάποιο πρόβλημα ή είμαστε μειονότητα  και είναι απαιτητή η παρουσία μας με το έτσι θέλω.

mpompotsiari-ekdilosi-gynaikasΕίναι απαιτητή η παρουσία μας, γιατί  χωρίς εμάς ο Δήμος θα παραμείνει στην υπάρχουσα κατάσταση με το συγκεκριμένο πρόσωπο της σταθερότητας και της αδράνειας. Σκοπός μας  ως γυναίκες και ως εργαζόμενες είναι  μεταξύ άλλων να βοηθηθεί η γυναίκα, η μητέρα, η εργαζόμενη, αυτή που μεγαλώνει μόνη της το παιδί της, η άνεργη, αυτή που έχει υποστεί ενδοοικογενειακή βία…

Για  το σκοπό αυτό χρειάζεται η ενίσχυση των κοινωνικών υπηρεσιών  και η δημιουργία διευκολύνσεων. Όλα αυτά κοστίζουν βέβαια και γνωρίζουμε πολύ καλά πως στην Ελλάδα της κρίσης μπορεί να φαντάζουν ουτοπικά αλλά όπως είπε και η επικεφαλής του συνδυασμού κα Βασιλική Ψυχράμη με χρηστή διαχείριση όλα μπορούν να υλοποιηθούν!!

[the_ad id=”46274″]

 

[the_ad id=”46704″]

 

 

ΠΑΣΧΑΛΙΝΗ ΑΓΟΡΑ

Most Popular