Εκλεκτά ονόματα στηρίζουν τον Δημήτρη Καλογερόπουλο

0
753

Ο υποψήφιος δήμαρχος Δημήτρης Καλογερόπουλος συνεχίζει την παρουσία ονομάτων που θα τον στηρίξουν στις εκλογές εκλογές του Μαΐου 

Κάθε ένας υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος δίνει το δικό του στίγμα στη στήριξη του υποψηφίου δημάρχου Δημήτρη καλογερόπουλου.

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΠΥΡΟΥ ΣΟΥΛΙΩΤΗ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

Ονομάζομαι Σπύρος Σουλιώτης, είμαι παραγωγός αγροτικών προϊόντων και πωλητής λαϊκών αγορών. Είμαι παντρεμένος και πατέρας τριών παιδιών. Ιδρυτής και εκδότης της μηνιαίας τοπικής εφημερίδας «ΦΩΝΗ ΕΛΠΙΔΑΣ», ιδρυτής του Βορειοηπειρωτικού Συλλόγου Αιγιαλείας και μέλος του Συμβουλίου της ομοσπονδίας Βορειοηπειρωτών Ελλάδος.

Συμπολίτες και Συμπολίτισσες

souliotis-kalogeropoulos Στη πόλη που ζούμε και δραστηριοποιούμαστε κοινωνικά και επαγγελματικά όλοι πρέπει και μπορούμε να προσφέρουμε. Εγώ νοιώθω ότι της χρωστάω τη φιλοξενία και τη μεγάλη αγκαλιά που δέχτηκε την οικογένεια μου στα δύσκολα χρόνια που εγκατασταθήκαμε εδώ. Έτσι αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά στις δημοτικές εκλογές του Μαΐου στο πλευρό του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, αφού η έως τώρα πορεία του στα  κοινά έχει αποδείξει ότι μπορεί να λύσει πολλά προβλήματα, τα οποία γνωρίζουμε, βιώνουμε και μας στεναχωρούν καθημερινά. Μπορεί να οδηγήσει το διευρυμένο Δήμο μας στην ανάπτυξη και την πρόοδο, με σεβασμό σε όλους τους πολίτες και αξιοποίηση των παραγωγικών δυνάμεων, των φυσικών του πόρων και της πλούσιας ιστορία του.

Με την υπόσχεση για δουλειά και ανάληψη της ευθύνης που μου αναλογεί ως ενεργού πολίτη, ζητώ τη στήριξη σας, για να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να δώσουμε σε εμάς και στα παιδιά μας ότι καλύτερο μας αξίζει.

 

[the_ad id=”46371″]

 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΒΑΡΒΑΡΑΣ ΣΠΑΝΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

spanou-kalogeropoulosΟνομάζομαι Βαρβάρα Σπανού και είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Είμαι παντρεμένη με το Γιώργο Ρούσσα συνταξιούχο πυροσβέστη και έχουμε δύο παιδιά.

Με υπευθυνότητα και σοβαρότητα, αποφάσισα να στηρίξω τον υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλου, για να ξαναδούμε τον τόπο μας νοικοκυρεμένο σε τροχιά ανάπτυξης και ευημερίας.

Στη δύσκολη αυτή συγκυρία όπου όλα αλλάζουν, απόλυτα ευαισθητοποιημένη  από τα προβλήματα του τόπου μας, αποφάσισα  να συνδράμω, με όλες μου τις δυνάμεις και κύριο γνώμονα το σεβασμό  προς τους πολίτες, στα νέα δεδομένα της τοπικής αυτοδιοίκησης συνεισφέροντας με νέες ιδέες, επιχειρηματικές γνώσεις και αγωνιστικότητα στην πορεία ανάπτυξης του Δήμου.

[the_ad id=”46371″]

 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ  ΣΤΙΣ  ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ   ΕΚΛΟΓΕΣ   ΜΕ   ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ  ΔΗΜΗΤΡΗ   ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ  ΤΗΣ  ΚΡΙΜΙ – ΤΖΙΟΥΖΕΠΠΑ  ΜΑΡΙΑ –  ΠΙΑ  ΤΟΥ ΟΥΜΠΕΡΤΟ

potamiti-kalogeropoulosΓεννήθηκα το 1958 στην Κατάνη της Ιταλίας όπου σπούδασα  Μαθηματικός. Κατέχω επίσης μεταπτυχιακό στην Ειδική Αγωγή και Επάρκεια διδασκαλίας της Ιταλικής γλώσσας. Κατοικώ στο Αίγιο εδώ και 35 χρόνια όπου και εργάζομαι. Λειτούργησα στο Αίγιο ιδιόκτητο Φροντιστήριο Μαθηματικών και Ιταλικής Γλώσσας και τώρα εργάζομαι στο Δημόσιο ως καθηγήτρια Μαθηματικών.

Είμαι παντρεμένη με το  Σπύρο Ποταμίτη και έχω δυο παιδιά.

Στους  διάφορους  χώρους  του Αιγίου στους οποίους δραστηριοποιήθηκα έπραξα πάντα με γνώμονα την ΑΝΙΔΙΟΤΕΛΕΙΑ, την ΕΠΙΜΟΝΗ και ΥΠΟΜΟΝΗ με μοναδικό σκοπό την ΠΡΟΣΦΟΡΑ στην οποία πιστεύω, για αυτό και σε αρνητικές συμπεριφορές και εμπόδια  υπήρξα  απόλυτη.

Είναι τιμή μου να συμμετέχω στο συνδυασμό του κ. Καλογερόπουλου ο οποίος, αποδεδειγμένα από έργο του στον πρώην Δήμο Συμπολιτείας, είναι ΕΜΠΕΙΡΟΣ ΙΚΑΝΟΣ  ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΟΣ και προπαντός ΤΙΜΙΟΣ.

Η  έμπρακτη  προσφορά μου  στην Ανάπτυξη της Αιγιάλειας είναι η μοναδική  εξήγηση της συμμετοχής  μου στο ψηφοδέλτιο αυτό που απαρτίζεται από  ΑΞΙΟΛΟΓΟΤΑΤΟΥΣ  ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ.

[the_ad id=”46371″]

 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ TOY ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΛΑΜΠΡΟΠΟΥΛΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

lampropoulos-kalogeropoulosΕίμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Δραστηριοποιούμαι στο Αίγιο πάνω από 10 χρόνια στο εμπόριο ξύλου και κάρβουνου.

Ως Νέος Άνθρωπος αισθάνομαι ότι δεν πρέπει να παραμένω μόνο επικριτικός για κάθε στραβό που έγινε ή γίνεται. Η γενιά μας, οφείλει να βγει μπροστά, να Παλέψει, να Συμμετέχει, να Αμφισβητήσει, να Οραματιστεί και να Σχεδιάσει το μέλλον του τόπου. Με τις παραπάνω σκέψεις, αποφάσισα να στρατευτώ με το ψηφοδέλτιο του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου, γιατί τον γνωρίζω, τον εμπιστεύομαι και είμαι πεπεισμένος ότι Θέλει, Ξέρει και Μπορεί να βοηθήσει.

Για τον λόγο αυτό σας καλώ να δώσουμε δυναμικά το παρόν στις δημοτικές εκλογές, γιατί η συμμετοχή σε αυτό τον αγώνα δεν είναι μόνο υποχρέωση στα δημοκρατικά μας πιστεύω, αλλά καθήκον, για να δούμε το Δήμο μας σε μία άλλη τροχιά προόδου και ελπίδας με διαφάνεια στην διαχείριση των πόρων και με κοινωνική αλληλεγγύη προς τους πολίτες της.

[the_ad id=”46371″]

 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ  ΑΝΔΡΙΟΠΟΥΛΟΥ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΟΥ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

andriopoulos-kalogeropoulosΓεννήθηκα το 1968 στο Αίγιο από γονείς αγρότες με καταγωγή από την Κρήνη Αιγιαλείας. Κατοικώ και δραστηριοποιούμαι επαγγελματικά στην Άβυθο Ροδοδάφνης. Είμαι παντρεμένος με την Παναγιώτα Φουρλάνου και έχουμε δύο παιδιά, τη Φωτεινή και το Γιάννη, μαθητές της Γ΄ και Α΄ τάξης Γυμνασίου αντίστοιχα.

Αποφοίτησα το 1985 από το 1ο Λύκειο Αιγίου και μετά το στρατό δημιούργησα το 1990 την επιχείρηση εστίασης, όπου και λειτουργώ έως σήμερα.

Το 2014 οι συμπολίτες μου με την ψήφο τους με εξέλεξαν πρόεδρο της Δ.Κ Ροδοδάφνης. Τοποθετήθηκα από το Δ.Σ του Δήμου Αιγιαλείας  μέλος του συμβουλίου του Ν.Π.Δ.Δ. Δήμου Αιγιαλείας.

Η θητεία μου και στα δύο όργανα διακόπηκε μετά από παραίτηση μου, την Άνοιξη του 2018, λόγω διαφωνιών  μου με τη σημερινή Δημοτική αρχή, που είχαν σχέση με την ποιότητα ζωής και την καθημερινότητα των δημοτών, καθώς και τη διαχείριση των προβλημάτων που κατά καιρούς παρουσιάζονταν.

Η Αιγιάλεια χρειάζεται μια νέα Δημοτική αρχή, με  γνώση των προβλημάτων της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ικανότητα για εξεύρεση κατάλληλων τρόπων  αντιμετώπισή τους.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος έχει με έργα δείξει χωρίς να πρέπει να αποδείξει, ότι μπορεί να ηγηθεί μιας τέτοιας προσπάθειας.

Θέτοντας υποψηφιότητα μαζί του τον στηρίζω δυνατά, όπως έκανα και κάνω πάντα για κάθε άνθρωπο με ικανότητα και όραμα.

Μαζί του θα αφουγκραστούμε τα προβλήματα της κάθε γειτονιάς, του κάθε χωριού της κάθε ενότητας, του κάθε πολίτη, του κάθε νεολαίου μας και είμαστε έτοιμοι να δουλέψουμε μαζί του για την επίλυσή τους.

Η Αιγιάλεια μας μεγάλωσε. Τώρα πιστεύω ότι έφθασε η ώρα να τη ΄΄μεγαλώσουμε΄΄ εμείς και με πίστη και αισιοδοξία να κάνουμε τον τόπο μας καλύτερο.

[the_ad id=”46371″]

 

kitsaki-kalogeropoulos

ΔΗΛΩΣΗ  ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ  ΤΗΣ  ΔΗΜΗΤΡΑΣ  ΚΙΤΣΑΤΗ  ΜΕ ΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ  ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

Εργάζομαι ως  προϊσταμένη στο super market  ΚΡΟΝΟΣ  στη γενέτειρα μου στις Καμάρες, όπου και κατοικώ σήμερα.
Είμαι παντρεμένη με τον Τάκη Καραγκούνια και έχουμε μια κόρη.

Ο Δήμος Αιγιαλείας είναι ένας πανέμορφος Δήμος ,ένα ακατέργαστο διαμάντι που αναμένει τους κατάλληλους ανθρώπους για να του δώσουν  λάμψη .
Χρειάζεται ανθρώπους με όραμα  και καινοτόμες αναπτυξιακές ιδέες  για λύσεις στα προβλήματά του. Αγάπη και ενδιαφέρον για τους συμπολίτες μας.
Έμπειρους στην τοπική αυτοδιοίκηση με αποτελέσματα και επιτυχίες στην πορεία τους. Χρειάζεται τον πλέον Ικανό, το Δημήτρη Καλογερόπουλο. Το δήμαρχο που θα φέρει την ακμή  στην Αιγιάλεια μας!
Δεν  είναι καιρός για πειράματα. Δεν είναι καιρός για παχιά λόγια   “θα” και  “θα”….Δεν υπάρχουν πλέον περιθώρια για άλλα λάθη.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος είναι αυτός που ποτέ δεν λέει ΕΓΩ..λέει πάντα “ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ”…για μια καλύτερη κοινωνία παρών στις εξελίξεις με σίγουρες λύσεις για  το μέλλον του τόπου μας. Για ένα καλύτερο αύριο για τα παιδιά μας.
Ζούμε καθημερινά  τον παλμό της τοπικής κοινωνίας μας και ακούω χρόνια τώρα τις τους προβληματισμούς και τα παράπονα των συμπολιτών μας για τα καθημερινά προβλήματα. Ως  ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας μας πονάω πραγματικά να βλέπω να παραπαίει και να είναι παραγκωνισμένη η περιοχή μας τα τελευταία χρόνια. Το  Δημήτρη Καλογερόπουλο τον εμπιστεύομαι γιατί είναι ο άνθρωπος των έργων και με έχει πείσει  ότι για όλες τις περιοχές της Αιγιάλειας  θα καταφέρει να δημιουργήσει την  απαραίτητη ανάπτυξη.
Τον ευχαριστώ πολύ  για την τιμή που μου κάνει ο αυριανός δήμαρχος Αιγιαλείας να συμμετάσχω στο πλευρό του στην προσπάθεια αυτή.
Είμαι ρεαλίστρια ,αγωνίστρια και άτομο με  σταθερές απόψεις και ιδέες για  τον τόπο μου, με ευαισθησία για τον πολιτισμό, τον αθλητισμό  και τις υποδομές που εγκαταλείφθηκαν.

Ζητώ τη στήριξή σας για  να είμαι η φωνή σας στην προσπάθεια ανάκαμψης της τοπικής κοινωνίας μας.

ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ  ΕΝΑ ΖΩΝΤΑΝΟ  ΚΥΤΤΑΡΟ  ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ

[the_ad id=”46274″]

 

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ ΤΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΟΥΛΓΑΡΗ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

voulgaris-kalogeropoulosΓεννήθηκα στο Αίγιο το 1968 και κατοικώ στη Ροδοδάφνη. Τελείωσα το 1ο Λύκειο Αιγίου και μιλάω αγγλικά. Είμαι ελεύθερος επαγγελματίας. Διετέλεσα δημοτικός Σύμβουλος Συμπολιτείας από το 1999 έως το 2010 και Αντιδήμαρχος τα έτη 2001,2004 καθώς και 2007 και 2008 με αρμοδιότητες καθαριότητας, οικονομικών, προσωπικού και πολιτιστικών  εκδηλώσεων.

 

Συμμετείχα σε αποστολές του δήμου:

  1. Το 1999 στη 1η Διεθνή Έκθεση Νέων στη Θεσσαλονίκη με αντιπροσωπεία 15 νέων από το Δήμο Συμπολιτείας.
  2. Το 1999 και 2000 συμμετείχα στο 1ο και 2ο Συνέδριο Νέων Δημοτικών και Νομαρχιακών Συμβούλων που πραγματοποιήθηκε στο Ναύπλιο και Αθήνα αντίστοιχα, ως πρόεδρος στην επιτροπή ΄΄ ψήφο στα 16- Νομαρχιακές και Δημοτικές εκλογές΄΄.
  3. Το 2001 ως υπεύθυνος και εκπρόσωπος του Δήμου Συμπολιτείας στην Έκθεση Τοπικής Αυτοδιοίκησης α΄ και β΄ βαθμού στη Θεσσαλονίκη με περίπτερο για την τουριστική προβολή του Δήμου μας.
  4. Το 2002 και 2003 συμμετείχα ως υπεύθυνος του Δήμου μας σε σεμινάρια στο Μπορντώ στο Παρίσι και Λυών της Γαλλίας στο πρόγραμμα Youth en programme (πρόγραμμα Ε.Ε. νεολαίας) της Γενικής Γραμματείας Νέας Γενιάς του Υπ. Παιδείας με θέμα ξενοφοβία και ρατσισμό.
  5. Το 2001 συμμετείχα ως υπεύθυνος στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα ανταλλαγής νέων και συνόδευσα 15 νέους και νέες του Δήμου μας στην Ισπανία στο Δήμο San Sempastian de los Reyes.Το 2004  επίσης συνόδευσα 15 νέους και νέες  σε αποστολή του Δήμου στη Βηρυτό του Λιβάνου. Το 2005 συμμετείχα στο τελευταίο συνέδριο του προγράμματος στο Ταλίν της Εσθονίας και το 2006  συνόδευσα 10 νέους και νέες του Δήμου μας στο Holbaek της Δανίας.

 

Και σε αυτές τις δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφιος στο πλευρό του Δημήτρη Καλογερόπουλου στη Δημ. Ενότητα Συμπολιτείας, γιατί έχω δουλέψει μαζί του και γνωρίζω τις αναγνωρισμένες  και δοκιμασμένες ικανότητές του για διοίκηση, οργάνωση και παραγωγή έργου σε όλα τα επίπεδα ,τη σωστή αξιοποίηση των συνεργατών του, τη συνεργασία του με όλες τις αρμόδιες υπηρεσίες Περιφερειακές και Κεντρικές για την αξιοποίηση όλων των ευκαιριών επ ωφελεία των πολιτών και τη διεκδικητικότητα του για την εισροή ευρωπαϊκών προγραμμάτων στο δήμο.

Μαζί με γνώση και πείρα για την Αιγιάλεια που θέλουμε.

 

oikonomou-kalogeropoulosΔΗΛΩΣΗ  ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ ΣΤΟΝ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ

Στηρίζω  την  ανεξάρτητη  υποψηφιότητα του Δημήτρη Καλογερόπουλου στις  επικείμενες δημοτικές εκλογές. Είμαι  βέβαιος ότι η  εκλογή του  εγγυάται ένα καλύτερο μέλλον για τον Δήμο μας και την Ανατολική Αιγιάλεια  ειδικότερα.-

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”46274″]