Εργασίες συντήρησης στη σήμανση και στα στηθαία ασφαλείας ξεκινούν σύντομα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο Αχαΐας, μετά τη σχετική σύμβαση που υπέγραψε ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, σήμερα Τετάρτη 13 Μαρτίου 2019.

Πρόκειται για έργο προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, που αφορά εργασίες συντήρησης και στοιχειώδους ασφάλειας σε διάφορα σημεία στο επαρχιακό οδικό δίκτυο της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας, όπως αυτά έχουν προκύψει από τα αιτήματα των δήμων, των τοπικών κοινοτήτων, διαφόρων συλλόγων, ιδιωτών, τις ομάδες ελέγχου του οδικού δικτύου, και της τροχαίας.

[the_ad id=”46371″]

Ειδικότερα προβλέπεται να γίνει αποκατάσταση φθαρμένων και κατεστραμμένων μεταλλικών στηθαίων ασφαλείας, αντικατάσταση μεταλλικών κιγκλιδωμάτων με στηθαία τεχνικών έργων. Επίσης θα γίνει αντικατάσταση πληροφοριακών ρυθμιστικών πινακίδων και πινακίδων ένδειξης επικίνδυνων θέσεων, καθώς και διαγράμμιση οδοστρώματος με ανακλαστική βαφή.

Οι επεμβάσεις θα γίνουν σε επιλεγμένες θέσεις σε όλο το επαρχιακό οδικό δίκτυο, με βάση το σχεδιασμό που έχει γίνει από την Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Αχαΐας.