Είναι γεγονός! Η No 1 γιορτή της μηχανοκίνησης στην Ελλάδα επιστρέφει στην Αθήνα ύστερα από δύο χρόνια απόλυτα επιτυχημένης περιήγησης στην Περιφέρεια!

Το Motor Festival, κοινώς η απόλυτη μηχανοκίνητη περιπέτεια, η οποία εκτοξεύτηκε την τελευταία διετία έχοντας δεκάδες χιλιάδες εκστασιασμένων θεατών σε καθ’ ένα από τα festival σε Ιωάννινα, Λάρισα, Τρίκαλα, Μέγαρα και Κόρινθο, γυρίζει στο ΟΑΚΑ το τριήμερο 3 έως και 5 Μαΐου για μια… εκρηκτική, θρυλική  αναβίωση του πιο φανταστικού μηχανοκίνητου event που έχει υπάρξει!

Πιο επικό! Πιο θεαματικό! Πιο μεγάλο από ποτέ θα είναι το 14οMotor Festival «The Mars Generation», όπως είναι η επωνυμία του, διότι τα shows μιας επίλεκτης ομάδας θεάματος επαγγελματιών οδηγών από κάθε σημείο της γης εγγυώνται ότι θα… κόψoυν την ανάσα και θα «απογειώσουν» και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη.

[the_ad id=”46371″]

On & Off Road Arena

Οι λεπτομέρειες για το 14ο Motor Festival και τα ονόματα των Showmen οδηγών από Ελλάδα και εξωτερικό θα ανακοινώνονται σταδιακά μέχρι και την έναρξη του τριήμερου event από τον διοργανωτή Μιχάλη Κοντιζά, που υπόσχεται ότι η μηχανοκίνητη αρένα του ΟΑΚΑ, ακριβώς δίπλα από την Έκθεση του Festival, θα πάρει… φωτιά!

Συγκεκριμένα η On & Off Road αρένα του ΟΑΚΑ θα περιλαμβάνει:1) Arena Motocross, 2) Arena Off Road 4×4, 3) Arena Drag Show, 4) Arena Drift Show, 5) Arena Stunt & Extreme Stunt Show, 6) Arena Trial Show και7) Kart & Mini moto

HΈκθεσητου 14ου Motor Festival uαπεριλαμβάνει: 1) Classic Generation: Εκατοντάδες Κλασικά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες, 2) New Generation: Νέα μοντέλα αυτοκινήτων, φορτηγών και μοτοσυκλετών, 3) Space Generation :  Εκθέτες που έχουν να κάνουν με τον χώρο της βελτίωσης, 4)Combat Accessories: Εκθέτες από τον χώρο αξεσουάρ,  περιποίησης και ανταλλακτικών, 5) Aliens: Truck section & 4×4, 6) Astronauts : Service Park – Tα αγωνιστικά, 7) Space station: Εκθέτες με Service, καύσιμα και λιπαντικά.

Η ένταση επιστρέφει και ήρθε η ώρα να απογειωθείς! 14o Motor Festival 3-5 Μαΐου στο Ολυμπιακό Στάδιο και απλά… τα ζεις όλα!!!

[the_ad id=”46274″]

 

 

[the_ad id=”48922″]