Παραίτηση «βόμβα» του Θανάση Μεντζελόπουλου

0

Παραιτείται από δημοτικός σύμβουλος καταγγέλλοντας επίθεση σε βάρος του από τον αντιδήμαρχο Βασίλη Χριστόπουλο και αφήνοντας αιχμές για «ηθικούς αυτουργούς»

Την επιστολή παραίτησης που κατέθεσε το μεσημέρι της Παρασκευής προς τον πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Αιγιαλείας δημοσιοποιεί ο Θανάσης Μεντζελόπουλος καταγγέλλοντας «εγκληματική» εις βάρος του επίθεση από τον αντιδήμαρχο Ανάπτυξης Βασίλη Θ.Χριστόπουλο
Παράλληλα προαναγγέλλει συνέντευξη Τύπου, προκειμένου να ειπωθούν… περισσότερα πράγματα για το γεγονός και όχι μόνο.

Η ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΜΕΝΤΖΕΛΟΠΟΥΛΟΥ
Προς τον κ. Δημήτριο Μπούνια, Ιατρό
Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αιγιαλείας.
ΔΗΛΩΣΗ
Παραίτησης από το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Αιγιαλείας, εμένα του Αθανασίου Παναγιώτη Μεντζελόπουλου, Συνταξιούχου Συμβολαιογράφου, εκλεγμένου Δημοτικού Συμβούλου του Δήμου Αιγιαλείας και από έτους Ανεξάρτητου Δημοτικού Συμβούλου Δήμου Αιγιαλείας (με το Συνδυασμό του Δημάρχου Αθανασίου Παναγόπουλου, Συμβολαιογράφου, προσωρινού Υποθηκοφύλακα Αιγιαλείας).

[the_ad id=”46371″]

Στις 17-1-2019 μετά τη λήξη της έκτακτης Συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Αιγιαλείας που άρχισε στις 2 το μεσημέρι και έληξε ιδιαίτερα ήρεμα, χωρίς καμιά διαφωνία σε λιγότερο από σαράντα λεπτά, έλαβε χώρα μετά τη λήξη του το ακόλουθο «ΤΡΑΓΙΚΟ» κατά εμένα τουλάχιστον ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ. Εξερχόμενος από την αίθουσα μαζί με τον ανιψιό μου Γεώργιο Μεντζελόπουλο, Συνταξιούχο Πυροσβέστη, επίσης Ανεξάρτητο Δημοτικό Σύμβουλο, εκλεγμένο επίσης με το Συνδυασμό του παραπάνω Δημάρχου Αθανασίου Παναγόπουλου, είδα στο πλατύσκαλο της αίθουσας, στην έξοδο να είναι στημένος (αφού είχε μελετήσει την πράξη του) έχοντας ίσως φύγει ενωρίτερα και της λήξης για να πιάσει τη θέση του, τον θηριώδη σε μέγεθος έναντι εμού, Βασίλη Θεοφάνους Χριστόπουλο, ιδιοκτήτη περιπτέρου, Δημοτικό Σύμβουλο, επίσης εκλεγμένο με τον Συνδυασμό του παραπάνω Δημάρχου, που παράλληλα είναι και Αντιδήμαρχος Ανάπτυξης και Κοινωνικών Υπηρεσιών και λοιπών άλλων θέσεων, ΝΑ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ και μαινόμενος και ουρλιάζοντας να με κατηγορεί ότι τον βρίζω, του μειώνω την ηθική του, ξεφτιλίζω αυτόν και την οικογένειά του, ότι για όλα αυτά με έχει μαγνητοφωνήσει και άλλες ασυναρτησίες του και σε μηδέν χρόνο μετά από αυτά να μου κατευθύνει προς το πρόσωπο μου, την εγκληματική γροθιά του.
Την οποία αντιλήφθηκε ο ανιψιός μου Γεώργιος Μεντζελόπουλος και έβαλε ασπίδα κατά κάποιο τρόπο το χέρι του (που παραλίγο να του το σπάσει όπως μου είπε άλλη μέρα).
Έχοντας γλυτώσει την εγκληματική γροθιά, που ίσως μου επέφερε το θάνατο μου αφού είναι βέβαιο ότι θα έχανα τις αισθήσεις μου, πίσω μου υπήρχαν τα σκαλιά και μια πτώση μου με το κεφάλι θα μου απέφερε μάλλον το μοιραίο, αφού εγώ στο περιστατικό έχω ηλικία ογδόντα (80) ετών. Σκεφτόμενος το τεράστιο πλήγμα που θα επέφερε το τραγικό γεγονός στην ευρύτερη οικογένειά μου και ιδιαίτερα στη σύζυγο μου Θεοδώρα Σάττα που είχε νικήσει τον καρκίνο και ζει από το 1994 χαίρουσα άκρας υγείας, προσφέροντας τεράστιο κοινωνικό έργο έκτοτε στους καρκινοπαθείς.

[the_ad id=”46274″]

Δεν με ένοιαξε καθόλου το ξύλο που μου έριξε ο θιγμένος – παραλίγο δολοφόνος μου και η διαπόμπευση μου που έγινε από τους περισσότερους των Δημοτικών Συμβούλων, που είχαν πάρει θέση στον προαύλιο χώρο και εφραίνοντο το γεγονός σαν να ήταν ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΡΕΝΑ και ιδιαίτερα την ατάκα του κ. Βασίλη:
«Κωλόγερε θα σε σκίσω εσένα και τον ξεφτίλα φίλο σου Καλογερόπουλο. Θα σας συντρίψω». Όσο δε έβριζε εμένα και τον Καλογερόπουλο, τόσο οι φανατικοί εχθροί του «φτιάχνονταν», όπως γνωστός από ορεινή κεντρική Αιγιάλεια καταγωγή, σαν ένας μάλιστα που κοκκινίζει σαν παντζάρι και πήγε να πάθει καρδιακό επεισόδιο από τη μεγάλη χαρά του. Και ο ανόητος αυτός νεαρός, μη σκεπτόμενος την οικογένειά του, τα παιδιά του, τους συγγενείς του, γίνεται τυφλό εκτελεστικό όργανο με σωρεία ποινικών πράξεων από την ημέρα εκείνη μέχρι σήμερα εις βάρος μου.
Φυσικά εσύ Πρόεδρε δεν έμαθες τίποτα από όλα αυτά, ούτε θα σου είπε τίποτα ο έτερος «Θανασοφύλακας» κολλητός σου Περικλής Παπαγιαννακόπουλος. Λοιπόν Πρόεδρέ μου (έχεις ένα ελαφρυντικό, ότι έγινες πρόεδρος παντελώς άπειρος) και υπηρετείς ένα Δήμαρχο που κατάφερε το ακατόρθωτο από 20 συμβούλους να μείνει με 6 και να γίνει μπαλάκι στον έμπειρο αντίπαλο του Στάθη Θεοδωρακόπουλο και τον ιδιαίτερα έμπειρο, συναρχηγό του Στάθη, Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο.

[the_ad id=”46371″]

Λοιπόν κ. Πρόεδρε, έχεις υποχρέωση να ανακοινώσεις την παραίτησή μου, στο Δημοτικό Συμβούλιο, αλλά και στον Τύπο (για να δούμε αν θα το γράψουν όλοι). Σε κάθε περίπτωση εγώ έχω χρέος στην ιστορία της οικογένειάς μου, στους συγγενείς, στους φίλους μου, στους ανθρώπους που με τίμησαν ως συμβολαιογράφο, στους πολιτικούς μου φίλους να προσφύγω στη Δικαιοσύνη, να μηνύσω τους κ.κ. Βασίλη Χριστόπουλο και τον αντιπρόεδρο σου Δημοτικό Σύμβουλο της παράταξης του Στάθη Θεοδωρακόπουλου, Δημήτρη Τριανταφυλλόπουλο για όσα εις βάρος μου έπραξαν μέχρι σήμερα. Και ζητώντας την προστασία μου εκεί ίσως και τιμωρηθούν και οι ΗΘΙΚΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ που για μένα υπάρχουν.

Αίγιο 1-3-2019
Ο από έτους ανεξάρτητος
Παραιτούμενος Δημοτικός Σύμβουλος
Αθανάσιος Μεντζελόπουλος

Imerisios Achaia

 

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]