Ο Αριστείδης Καραμάνος υποψήφιος με τον Δημήτρη Καλογερόπουλο

0

Είμαι γεννημένος το 1994, κάτοικος  Ροδοδάφνης  και  τελειόφοιτος της Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Σχολής Μεσολογγίου και έκανα την πρακτική  μου στην Εθνική Τράπεζα. Υπήρξα πρόεδρος του σπουδαστικού συλλόγου ΣΔΟ Μεσολογγίου και γραμματέας ΠΑΣΠ Μεσολογγίου.

Σαν ενεργός και υπεύθυνος πολίτης που αισθάνομαι  και έχοντας επίγνωση της σπουδαιότητας και της ευθύνης των καθηκόντων αυτής της θέσης,  αποδέχθηκα την πρόσκληση, να θέσω  υποψηφιότητα  με το συνδυασμό του υποψηφίου Δημάρχου Δημήτρη Καλογερόπουλου του οποίου οι φιλοδοξίες, έχουν ως σκοπό να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα των δημοτών, τα οποία και θα στηρίξω με εντιμότητα και αξιοπρέπεια.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η αναβάθμιση και η ανάδειξη του τόπου μας που τόσο ανάγκη το έχει, προς την επίτευξη της οποίας κρίνεται απαραίτητη η συμμετοχή όσο γίνεται περισσότερων και κυρίως νέων στα κοινά, διαλύοντας έτσι την εικόνα της αδράνειας που αποδίδεται στη σημερινή νεολαία .

Παλεύουμε λοιπόν όλοι συλλογικά, για μια αυτοδιοίκηση που έχει όραμα την αναγέννηση της επαρχίας μας, καταθέτοντας νέες ιδέες, εργατικότητα και θετική ενέργεια.

[the_ad id=”46371″]

 

[the_ad id=”52195″]