Μήνυμα της υποψήφιας Δημάρχου Αιγιαλείας Βασιλικής Ψυχράμη για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

0

Μήνυμα της υποψήφιας Δημάρχου Αιγιαλείας Βασιλικής Ψυχράμη για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου

«Η διπλή γιορτή της Ορθοδοξίας και του Ελληνισμού υπογραμμίζει τις υψηλές αξίες και τα ιδανικά που ενέπνευσαν τους Έλληνες στον μακρύ αγώνα της Ανεξαρτησίας: Την ελευθερία, την αξιοπρέπεια, τη δικαιοσύνη, την πρόοδο. Ο γνώμονας και η στόχευση της συλλογικής μας σκέψης και δράσης είναι σταθερά και αμετακίνητα: Μια κοινωνία δίκαιη και αλληλέγγυα. Ένας Δήμος που θα ευημερεί και θα προοδεύει, διοικούμενος από ανθρώπους που υποστηρίζουν αυτά τα ιδανικά».

Τα παραπάνω επισημαίνει στο μήνυμά της για την Εθνική Επέτειο της 25ης Μαρτίου 1821, η υποψήφια Δήμαρχος Αιγιαλείας, επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης «ΠΟΙΟΤΙΚΗ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ», Βασιλική Ψυχράμη.

Υπογραμμίζει ακόμη την ανάγκη η δική μας γενιά, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες του 21ου αιώνα, στην πατρίδα και σε ολόκληρο τον κόσμο, να συνεχίσουμε να τιμούμε στην πράξη όλους όσοι έδωσαν ακόμη και τη ζωή τους για να ανοίξουν τον δρόμο της δημιουργίας και της προκοπής, στον οποίο σήμερα ελεύθερα μπορούμε να βαδίζουμε στα χνάρια τους.

«Η αλληλεγγύη των γενεών στη βάση διαχρονικών αξίων και ιδανικών, είναι η απαραίτητη προϋπόθεση για την επιβίωση ενός λαού στην πορεία της ιστορίας. Είναι η παρακαταθήκη σε έναν τόπο για να χαράξει βήματα προόδου. Αν κάποτε η αγάπη προς την πατρίδα εκφραζόταν με τα όπλα, σήμερα αυτή εκφράζεται με τη διάθεση εθελοντικής προσφοράς από μέρους των πολιτών, με την αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε χειρότερη μοίρα, με τη συμμετοχή στα κοινά και στη λήψη των αποφάσεων», επισημαίνει ακόμη η κα Ψυχράμη, καταλήγοντας ως εξής: «Ως Δήμος Αιγιαλείας οφείλουμε να επικεντρώσουμε τις πολιτικές μας σε δράσεις κοινωνικής αλληλεγγύης και σε δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των πολιτών, προκειμένου να ενεργοποιηθούν και να συμμετέχουν. Εύχομαι η επέτειος της Επανάστασης και το χαρμόσυνο γεγονός του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, να δώσουν δύναμη σε όλους μας να αντεπεξέλθουμε στις δύσκολες συνθήκες που έχουμε μπροστά μας».

[the_ad id=”46274″]

 

[the_ad id=”46704″]