Με τον Χρήστο Γούτο, υποψήφια σύμβουλος, η κα. Ειρήνη Δούσκα

0

Η Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ» του Υποψηφίου Δημάρχου Αιγιάλειας Χρήστου Γούτου, ανακοινώνει ότι:

«Στις Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, υποψήφια σύμβουλος θα είναι η κα. Ειρήνη Δούσκα.

Η κα. Δούσκα γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Αίγιο Σπούδασε Λογιστικά – Διοίκηση Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων και Ελληνικό Πολιτισμό στο Ελληνικό Ανοιχτό Πανεπιστήμιο.

Έχει αναπτύξει μεγάλη κοινωνική δράση και έχει θητεύσει σε  θέσεις ευθύνης Συλλόγων και Σωματείων του Αιγίου  και της ευρύτερης περιοχής.

[the_ad id=”46371″]

Σήμερα, εκτός των άλλων, είναι Μέλος του «Δημοτικού  Λιμενικού Ταμείου Αιγιάλειας».

Είναι παντρεμένη με τον επιτυχημένο Επιχειρηματία κ. Πάνο Δούσκα και  μητέρα τριών παιδιών.

Η ίδια δήλωσε:

«Εμπιστεύομαι τη νέα Δημοτική Παράταξη  του Χρήστου Γούτου. Έναν σεμνό επιστήμονα, με ήθος, εντιμότητα και πίστη στις αρχές και στις αξίες του. Έναν έμπειρο αυτοδιοικητικό, με ικανότητες και φιλοσοφία  σύνθεσης,  πέρα και πάνω από διαχωριστικές γραμμές του παρελθόντος. Μαζί με αξιόπιστους συμπολίτες, νέους και έμπειρους, σχεδιάζουμε και διαμορφώνουμε την επόμενη μέρα. Έχουμε θέληση, τόλμη και δύναμη, για έργα και όχι για μεγάλα λόγια. Το χθες μάς δίδαξε, το σήμερα μάς ενώνει, το αύριο μάς οδηγεί  σε μία ισχυρή Αιγιάλεια  των ονείρων και των προσδοκιών μας. Την Αιγιάλεια του Αύριο των παιδιών μας» .

[the_ad id=”46274″]

Ο Χρήστος Γούτος, την καλωσορίζει στη Δημοτική Παράταξη «ΑΙΓΙΑΛΕΙΑ ΑΥΡΙΟ», τονίζοντας:

«Ο κα. Δούσκα, έχει δείξει στην κοινωνία την ποιότητα , τις αξίες της και την τεράστια βούληση για ανιδιοτελή προσφορά και συνολικό όφελος. Η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχει ανάγκη από τέτοιες δημότισσες, έτοιμες ν’ αγωνιστούν ισότιμα για τα δύσκολα, κοιτώντας μπροστά, στην Αιγιάλεια του Αύριο. Καλή μας επιτυχία».

 

[the_ad id=”52195″]