Είμαι απόστρατος πυροσβέστης, παντρεμένος με τη Μαρία Πλατή του Ανδρέα από τη Τέμενη Αιγίου και έχουμε αποκτήσει δύο τέκνα. Δημοτικός  Σύμβουλος και υπεύθυνος πολιτικής προστασίας στο Δήμο Αιγιαλείας. Αντιπρόεδρος πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης. Έχω διατελέσει πρόεδρος Τ.Κ. Κερύνειας τη χρονική περίοδο 2006-2014.

Αγαπητοί συνδημότες και συνδημότισσες. Οι επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές πρόκειται να διεξαχθούν σε μια δύσκολη πολιτική, κοινωνική και οικονομική συγκυρία, σ’ ένα περιβάλλον που αναζητά όραμα, στόχους και λύσεις. Σ’ αυτή τη συγκυρία οι αρχές και οι αξίες μας πρέπει να παραμείνουν σταθερές. Μέσα σ’ αυτό το περιβάλλον ο θεσμός της τοπικής αυτοδιοίκησης κυρίως σήμερα οφείλει και πρέπει να βρίσκεται στο πλευρό του πολίτη με γνώμονα την πρόοδο της κοινωνίας.

[the_ad id=”46371″]

Η ίδρυση του συνδυασμού μας, έγινε με στόχο να δημιουργηθεί  μια ανεξάρτητη προοδευτική δημοτική κίνηση, που θα ανταποκριθεί καλύτερα και θα  δουλέψει για τις ανάγκες των πολιτών ,την ποιότητα ζωής τους και το μέλλον των παιδιών μας.  Με απλά λόγια, δεν είναι αποτέλεσμα κομματικών γραφείων ή προσωπικών συμφερόντων. Βασίζεται στις αρχές της διαφάνειας, της συλλογικής λειτουργίας και των  δημοκρατικών διαδικασιών.

Στόχος του είναι με τη  βοήθεια των Αιγιαλέων  που φαίνεται ότι έχουν πλέον τη θέληση να τον επιλέξουν  να προχωρήσει καθοριστικά στη χάραξη της αναπτυξιακής πορείας του τόπου μας, γιατί ο Δήμος Αιγιαλείας χρειάζεται μια  δημοτική αρχή που θα χαρακτηρίζεται από ρεαλιστική προσέγγιση των ζητημάτων, αποφασιστικότητα, έξυπνες ιδέες, υπευθυνότητα, και  διεκδικητικότητα  στεκόμενη στο πλευρό όλων των δημοτών, ανεξάρτητα από πολιτικά πιστεύω και ιδεολογικές αφετηρίες, στραμμένη σε νέους ορίζοντες, προκειμένου να ανατρέψουν  το υπάρχον καθεστώς απάθειας, αδράνειας και αδιαφορίας. Χρειάζεται ενδιαφέρον και πάνω από όλα συμμετοχή για να αναδείξουμε όσα απασχολούν όλους μας και  τις δυνατότητες που έχουμε  και να προχωρήσουμε στις αναγκαίες και ενδεδειγμένες λύσεις.

Η θέση του Δημάρχου δεν είναι απλά μια θέση εργασίας που θα προσφερθεί σε κάποιον, αλλά μια θέση μεγάλης ευθύνης. Απαιτεί διάθεση, αντοχές, γνώσεις  . Ο τόπος αυτός χρειάζεται Δήμαρχο το ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟ που συνδυάζει πολυετή εμπειρία, αποτελεσματικότητα, όραμα και δημιουργικότητα.

[the_ad id=”46274″]

 

[the_ad id=”46704″]