Γεννήθηκα στη Νότια Αφρική και είμαι απόφοιτος του Campion School of Athens. Έχω σπουδάσει Business Administration (BA, MBA) και δραστηριοποιούμαι στο χώρο της εστίασης και ψυχαγωγίας σχεδόν 30 χρόνια, με διάφορες επιχειρηματικές ιδέες και πρωτοβουλίες. Η μακροβιότερη επιχείρησή μου βρίσκεται στο Διακοπτό Αιγιαλείας (Loca), συμπληρώνοντας φέτος τα 27 χρόνια!

Η ενασχόλησή μου με τα κοινά για πρώτη φορά, είναι σίγουρα μια πρόκληση. Ζώντας την καθημερινότητα και μέσα από τη δουλειά μου, συνομιλώ με όλες τις ηλικίες και των δύο φύλων, γνωρίζοντας τις ανησυχίες τους.

«Δεν μπορούμε να ζητάμε αλλαγές, ανατροπές και υπερβάσεις, όταν δεν είμαστε οι ίδιοι εκεί.

Γιατί η αδράνεια είναι “κατάρα”».

Ο καθένας μας, κάτι έχει να προσφέρει με τις γνώσεις και την πείρα του.

[the_ad id=”46371″]

Όταν πραγματικά αγαπάς τον τόπο σου, τότε έχεις υποχρέωση να το δείχνεις, γιατί το σήμερα και το αύριο είμαστε όλοι εμείς που ζούμε σε αυτόν τον τόπο!!!

Στόχος μου, είναι η απομυθοποίηση της επικρατούσας αντίληψης ότι «όλοι ίδιοι είναι».

Θέλω, στο βαθμό που μπορώ, να εμπνεύσω τους νέους, που ως μεγάλη μερίδα της κοινωνίας αναμφισβήτητα αποτελούν τον πυρήνα της δημιουργικότητας και της προόδου.

Το Δημήτρη Καλογερόπουλο τον εμπιστεύτηκα, τον εκτιμώ και προχωρώ μαζί του, μαζί με όλους τους φίλους και συνεργάτες του. Τον θεωρώ τον πιο ικανό να διαχειριστεί αυτό το δύσκολο έργο.

Μια εποχή φεύγει και μια νέα έρχεται!!!

ΥΓ. Σε εκατό χρόνια από τώρα δεν θα έχει καμιά σημασία τι αυτοκίνητο οδηγούσα, σε τι σπίτι έμενα, πόσα χρήματα είχα ή τι ρούχα φορούσα,

ΑΛΛΑ ο κόσμος μπορεί να ζει σε  καλύτερο περιβάλλον αν προσπαθήσουμε όλοι σήμερα.

Θα είναι μεγάλη η ικανοποίησή μου να συμβάλλω στην πρόοδο και την ποιότητα ζωής των ανθρώπων του τόπου μου.

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”46274”]