Από τον υπεύθυνο επικοινωνίας της παράταξης «Αιγιαλέων Πόλις» κ΄. Ευάγγελο Κουτρουμπέλη δόθηκε στη δημοσιότητα η κάτωθι ανακοίνωση –ανταπάντηση προς τον συνδυασμό «Ποιοτική Αιγιάλεια» της κας Βασιλικής Ψυχράμη.

«Αξιότιμη κυρία

προφανώς αντιλαμβανόμαστε διαφορετικά την έννοια της ποιότητας. Σε νομικά σεμινάρια για την τήρηση της εκλογικής νομοθεσίας δεν πρόκειται να προβούμε μέσω δημόσιων ανακοινώσεων την ώρα που οι συμπολίτες μας απαιτούν από εμάς σοβαρότητα.

Σας υπενθυμίζουμε μόνον ότι: «οι ισχύουσες διατάξεις της εκλογικής νομοθεσίας διασφαλίζουν την επικράτηση των αρχών της ισονομίας, της ισοπολιτείας, της ίσης μεταχείρισης και της παροχής ίσων ευκαιριών στους συνδυασμούς και τους υποψηφίους στις δημοτικές και περιφερειακές εκλογές».

[the_ad id=”46274″]

Οι παραπάνω αρχές αποτελούν και προγραμματική θέση της παράταξής μας προς όλους τους συμπολίτες μας που χρόνια τώρα υπομένουν τις διακρίσεις εις βάρος τους από ένα νοσηρό δημοτικό σύστημα ολίγων εκλεκτών…

Με τη νοοτροπία αυτή ως παράταξη θα αναμετρηθούμε και θα βγούμε νικητές αφού αυτό απαιτεί  η συντριπτική πλειοψηφία των συμπολιτών μας.

Προς αποφυγή άλλης δημόσιας αντιπαράθεσης για τα αυτονόητα τηρήσατε παρακαλούμε τις διατάξεις της νομοθεσίας αφού στην προκειμένη περίπτωση σ`ένα τόσο ευαίσθητο θέμα δεν συγχωρείται άγνοια νομοθεσίας και ο δόλος είναι προφανής… Επιπλέον επαναφέρετε στην τάξη τον υπεύθυνο στρατηγικού σχεδιασμού σας όπου ως «αθώα περιστερά» παρά τη συμμετοχή του χρόνια ολόκληρα στα δημοτικά, λοιδορεί μέσω των social media τους πάντες και τα πάντα και φυσικά εκτέθηκε ανεπανόρθωτα και στο συγκεκριμένο ζήτημα… που αναδείξαμε ως παράταξη καταδεικνύοντας την ακατανόητη λειτουργία προεκλογικού χώρου προβολής δύο μήνες πριν την κήρυξη της επίσημης προεκλογικής περιόδου».

εκ του γραφείου Τύπου

 

[the_ad id=”57928″]