Με δυο ακόμα δυνατά ονόματα ο Δημήτρης Καλογερόπουλος

0

Με τον Νίκο Καραΐσκο και την Αλεξάνδρα Κλιματσάκη προχωρά ο Δημήτρης Καλογερόπουλος στον προεκλογικό αγώνα για την διεκδίκηση του Δήμου Αιγιάλειας .

ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΜΑΪΟΥ 2019 ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΚΛΙΜΑΤΣΑΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ

 Είμαι  αυτοαπασχολούμενη Δικηγόρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αιγίου, πτυχιούχος του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης του Νομικού Τμήματος της ΝΟΠΕ, κάτοχος Πιστοποίησης με αντικείμενο Η Ελληνική Οικονομία και η Αγορά Εργασίας από το 2014-2020 του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος Bachelor TRAINING (Μετεκπαίδευση) στην Εγκληματολογική ψυχολογία του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, Συνεργαζόμενη Δικηγόρος κατά το έτος 2008-2009 στην Ανώνυμη Εταιρία  «Τράπεζα Γεοδεδομένων ΑΕ» και κάτοχος Πιστοποίησης Σεμιναρίων Εγκληματολογίας  στην “Ανίχνευση Ψεύδους”. Ιδρυτικό και ενεργό μέλος και υπεύθυνη χορηγιών της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου από το 2016 έως και σήμερα.

klimatsakiΓεννήθηκα στη Θεσσαλονίκη το έτος 1985 όπου και μεγάλωσα. Η μητέρα μου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη ενώ ο πατέρας μου από τα Χανιά Κρήτης.

Στο Αίγιο ήρθα και εγκαταστάθηκα το έτος 2011 και κατοικώ έκτοτε μόνιμα μαζί με το σύζυγό μου Χρήστο Μεντζελόπουλο, Συμβολαιογράφο Αιγίου.

Από τον πρώτο καιρό που εγκαταστάθηκα εδώ εντυπωσιάστηκα από τις ομορφιές της Αιγιάλειας, το πλεονέκτημα της περιοχής να συνδυάζει το βουνό και τη θάλασσα που μεταξύ άλλων την καθιστά πλούσια σε αγροτική παραγωγή. Μία περιοχή που βρίσκεται σχεδόν στο κέντρο του Ελληνικού χάρτη, εύκολα προσβάσιμη από οποιοδήποτε μέρος της ηπειρωτικής Ελλάδας. Αναπόφευκτα, πάντα έκανα συγκρίσεις με τον τόπο καταγωγής μου και με τα Χανιά που επισκέπτομαι σχεδόν κάθε χρόνο και οι συγκρίσεις αυτές με οδήγησαν στο συμπέρασμα ότι η Αιγιάλεια είναι ένας τόπος με τεράστια περιθώρια ανάπτυξης που έχει μείνει όμως ανεκμετάλλευτος και στάσιμος λόγω κακής διαχείρισης, πνιγμένος από χρόνια προβλήματα.

[the_ad id=”46274″]

Ο τόπος αυτός χρειάζεται ένα Δήμαρχο σαν το Δημήτρη Καλογερόπουλο. Έναν άνθρωπο που συνδυάζει την πολυετή εμπειρία στα κοινά και την αποτελεσματικότητα με το όραμα και τη δημιουργικότητα, γνώστη των προβλημάτων της περιοχής που μπορεί να οργανώσει και να διοικήσει με στοχοπροσήλωση στη βελτίωση της καθημερινότητας του δημότη. Χωρίς πειραματισμούς, χωρίς κωλυσιεργία, αφήνοντας πίσω συμφέροντα και πρακτικές του παρελθόντος.

Ο Δημήτρης Καλογερόπουλος με έπεισε να συμμετέχω για πρώτη φορά ως υποψήφια στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές λόγω της επιθυμίας μου να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις στο να ξεπεράσουμε τις παθογένειες του παρελθόντος και να επιδιώξουμε οργανωμένα και με ομοψυχία την ανάδειξη της όμορφης περιοχής μας. Ο τόπος μας άλλωστε χρειάζεται τους νέους ανθρώπους του.

Δεν πρέπει να αφήσουμε άλλο χρόνο να περάσει ανεκμετάλλευτος. Η Αιγιάλεια χρειάζεται νέες ιδέες, δημιουργικότητα και διάθεση για σκληρή δουλειά.

[the_ad id=”46371″]

 

ΔΗΛΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΟY  ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ  ΜΕ ΤΗΝ  ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΥ

karaiskos-kalogeropoulos

Γεννήθηκα το 1973 στο Αίγιο, όπου και κατοικώ μόνιμα. Γιός πολύτεκνης οικογένειας.

Είμαι Τεχνολόγος Ηλεκτρονικός Μηχανικός με εξειδίκευση στα βιομηχανικά ηλεκτρονικά ισχύος και εργάζομαι ως ελεύθερος επαγγελματίας.

Επί σειρά ετών ασχολούμαι με μεθοδικότητα και πολύ αγάπη με τον εθελοντισμό και είμαι στέλεχος του μεγαλύτερο εθελοντικού φορέα της χώρας από θέσεις ευθύνης.

Επίσης, είμαι Πρόεδρος του Φιλοδασικού Συλλόγου Πυργακίου και ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Τριτέκνων. Δραστηριοποιούμαι συστηματικά σε θέματα που αφορούν την περιβαλλοντική και κοινωνική ανάκαμψη της Αιγιάλειας.

Είμαι παντρεμένος με τη Κατερίνα Φάκου και έχουμε τρεις γιους: Το Μανώλη, τον Ηλία και τον Παναγιώτη.

[the_ad id=”46371″]

Αγαπητοί συμπολίτες,

Έχοντας ζήσει, εργαστεί και μεγαλώσει την οικογένεια μου στο Αίγιο πιστεύω με βεβαιότητα πως ο ευλογημένος τόπος μας μπορεί να προσφέρει ποιότητα ζωής, ευκαιρίες ανάπτυξης και εργασίας, πολιτιστικές και τουριστικές δραστηριότητες καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου, υπηρεσίες κοινωνικής αλληλεγγύης και πρόνοιας σε ευπαθείς ομάδες και οικογένειες. Αποφάσισα να εργαστώ σκληρά σε αυτή τη κατεύθυνση δίπλα στον Υποψήφιο Δήμαρχο Δημήτρη Καλογερόπουλο.

Στο τοπίο της Αυτοδιοίκησης απαιτούνται συνέργειες και συνθέσεις, άνθρωποι ικανοί να λειτουργούν για το καλό του τόπου, πολιτική ανεξαρτησία με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών. Τόσο μέσα από την επαγγελματική μου διαδρομή στον παραγωγικό τομέα της Αιγιαλείας όσο και από τη δράση μου σε φορείς της κοινωνίας πολιτών, της νεολαίας και του αθλητισμού έχω αποδείξει πως μπορώ να λειτουργήσω με αυτά τα χαρακτηριστικά.

Τους επόμενους μήνες θα συναντηθούμε με συμπολίτες, θα ανταλλάξουμε απόψεις για το μέλλον, θα καταθέσουμε προτάσεις για την Αιγιαλεία του μέλλοντος. Σε αυτή τη προσπάθεια δε περισσεύει κανείς, γιατί ο στόχος μας είναι το αύριο των παιδιών μας.

Καλή δύναμη σε όλες και όλους.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]