Η Βασιλική Ψυχράμη απαντά στην ανακοίνωση του του κ. Γούτου

0

Απαντώντας στην ανακοίνωση του κ. Γούτου και στο βαθμό που αναφέρεται στο Δημοτικό Συνδυασμό της κας Βάσως Ψυχράμη, έχουμε να παρατηρήσουμε τα εξής:

“ Οι συντάκτες της εν λόγω ανακοίνωσης ή δεν διαβάζουν προσεκτικά τα γραφόμενά μας ή τα κατανοούν επιλεκτικά. Μιλήσαμε για ετερόκλητες, βραχύβιες και ευκαιριακές συνενώσεις. Κατά την εκτίμησή μας συμμαχίες  συγκροτημένες λίγους μήνες πριν τις εκλογές είναι σαθρές και  εύκολα διαρρηγνύονται προς όφελος ατομικών φιλοδοξιών και προς βλάβη του Δήμου. Είναι θνησιγενείς,  γιατί δεν έχει προηγηθεί ούτε η ελάχιστη προγραμματική συμφωνία που επιβάλλεται ,πόσο μάλλον όταν οι νεωστί χρησθέντες συνυποψήφιοι  δεν έχουν ούτε το υπόβαθρο της στοιχειώδους αλληλοεκτίμησης μεταξύ τους ,όπως οι βαρείς χαρακτηρισμοί, που κατά καιρούς έχουν ανταλλάξει ο ένας για τον άλλο , αποδεικνύουν .Αυτά απέτρεψαν τη μεγάλη πλειοψηφία των «κληθέντων» να συσστρατευτεί στο «εγχείρημα».

Οι Αιγιαλείς δεν έχουν μνήμη ψαριού. Θυμούνται, γνωρίζουν και αξιολογούν. Απαιτούν νέες δυνάμεις απαλλαγμένες από «παράκεντρα» εξουσίας, με συνέπεια λόγων και έργων Απαιτούν δυνάμεις που με «λογισμό και μ’ όνειρο», ήθος και εμπειρία θα εργαστούν για την Αιγιάλεια που μας αξίζει.

 

[the_ad id=”46371″]

 

[the_ad id=”57928″]

 

[the_ad id=”46704″]