Για Τρίτη φορά «άνοιξαν» σπίτι στον Άγ. Κωνσταντίνο

0

Δεκάδες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων στον Άγ. Κωνσταντίνο αλλά και στις γύρω περιοχές για κλοπές που γίνονται καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας από τους γνωστούς αγνώστους της περιοχής.

Οι κάτοικοι καταγγέλλουν πως έχουν φτάσει  σε σημείο να μη νοιώθουν ασφάλεια ούτε μέσα στο σπίτι τους. Πολλές οικογένειες έχουν πέσει θύματα κλοπής όχι μόνο μία αλλά πολλές φορές.

Ξυπνούν και κοιμούνται με τον  φόβο για τις περιουσίες τους αλλά και για τους ίδιους, έχοντας χάσει τελείως το αίσθημα ασφάλειας. Μάλιστα  οι κάτοικοι μέσα στην απόγνωσή τους   δηλώνουν πως  θα πάρουν το Νόμο στα χέρια τους.

Κάτοικος καταγγέλλει  στο aigialeiapress και στην Ιωάννα Δημουλά: «Πήγαμε να πάρουμε τα παιδιά μας από το σχολείο και μέχρι να επιστρέψουμε, ήδη  είχαν  εισβάλει στο σπίτι  και είχαν  αρπάξει οτιδήποτε βρήκαν  στο πέρασμα τους».

Τη συγκεκριμένη οικεία την άνοιξαν για Τρίτη φορά μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα. Πλέον οι κάτοικοι  έχουν οδηγηθεί σε απόγνωση.

[the_ad id=”46371″]

Είναι ανεπίτρεπτο σε μια τουριστική περιοχή λίγα μόλις χιλιόμετρα από το Αίγιο να αισθάνονται όπως λένε χαρακτηριστικά έρμαια του καθενός και τώρα μάλιστα προεκλογικά όλοι να υπόσχονται λύσεις σε θέματα, χωρίς όμως να αναφέρουν το προφανές: Που είναι η συντεταγμένη πολιτεία να εφαρμόσει το νόμο  σε όλες τις εκφάνσεις του;

Που είναι  οι αυστηροί έλεγχοι της ΕΛΑΣ, οι οποίοι επιβάλλεται να ενταθούν και να αρχίσει η καταστολή και η τιμωρία; Μόνο έτσι θα αρχίσει να περιορίζεται η αποθράσυνση και να μειώνεται η παραβατικότητα. Διαφορετικά η ανεξέλεγκτη συμπεριφορά  θα οδηγήσει σε ακόμα πιο σοβαρά περιστατικά.
Της Ιωάννας Δημουλά

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]