«Επιβεβαιώνεται η ρήση ότι στην προεκλογική περίοδο οι συμπολίτες μας πρέπει να έχουν τα αυτιά τους κλειστά και τα μάτια τους ανοιχτά για όσα γίνονται… δεδομένου ότι επιχειρείται μέσω γλαφυρών ανακοινώσεων η απόλυτη διαστρέβλωση της ζοφερής πραγματικότητας.

Με καθυστέρηση κάποιων ημερών η κα Ψυχράμη συμφώνησε απόλυτα με το περιεχόμενο της ανακοίνωσής μας για την μεγάλη πλειοψηφία των στελεχών που συμμετείχαν στα ψηφοδέλτια Παναγόπουλου -Θεοδωρακόπουλου και δεν ανταποκρίνονται στο εγχείρημα σύμπλευσης υπό τον Χρήστο Γούτο, «ξεχνώντας» ότι η ίδια υπηρέτησε με συνέπεια και τις δύο δημοτικές περιόδους.

Ποτέ δεν είναι αργά άλλωστε να αρχίσει να συμφωνεί μαζί μας για κάποια θεμελιώδη ζητήματα αφού στο δημοτικό συμβούλιο άκριτα υπερψήφιζε τα πάντα όταν ο Γρηγόρης Τριανταφυλλόπουλος σήκωνε μόνος του το βάρος της άσκησης ελέγχου.

[the_ad id=”46371″]

Κάνοντας το «αγροτικό» της η κα Ψυχράμη στο πλευρό Θεοδωρακόπουλου ανακάλυψε στο τέλος της περιόδου ότι διαφωνούσε μαζί του συμπράττοντας μαζί με τον κ΄.Παναγόπουλο, με τον Καλογερόπουλο, υποχρεώνοντας από κοινού τον δήμο μας στην περιπέτεια της τρέχουσας περιόδου.

Όσο για τον κ΄.Γούτο που μας απειλεί με «τσουνάμι» του υπενθυμίζουμε ότι η μετατόπιση ποσοτήτων νερού πολλές φορές «πνίγει» όσους έχουν μάθει να κολυμπούν μόνο στα ρηχά.

Προς το παρόν του συστήνουμε, όταν βλέπει τηλεφωνικές κλήσεις από συγκεκριμένους παράγοντες που τον καλούν να «δηλώνει» διάφορα, καλύτερα να απενεργοποιεί το κινητό του γιατί αύριο μπορεί να τον βάλουν να δηλώσει ότι θα στηρίξει τον κ΄.Καραθανασόπουλο του ΚΚΕ στην Περιφέρεια.  Τουλάχιστον έτσι θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος ο υποψήφιος της ΝΔ Νεκτάριος Φαρμάκης για την στάση Γούτου στις περιφερειακές εκλογές…»

Εκ του γραφείου Τύπου

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]