Ο δήμαρχος Αιγίου Θανάσης Παναγόπουλος με κοινοποίηση του προς τα ΜΜΕ ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν για τις εκδηλώσεις της επετείου από την Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας.

[the_ad id=”46274″]

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω και να συγχαρώ προσωπικά όλους τους τοπικούς φορείς και τους συλλόγους που συμμετείχαν και συνέβαλαν με όλες τους τις δυνάμεις, στην άψογη διοργάνωση και επιτυχία  των εκδηλώσεων της  επετείου της 26ης Ιανουαρίου 1821 για τη Μυστική Συνέλευση της Βοστίτσας, που φέτος εορτάστηκαν με περισσότερη  λαμπρότητα και εξωστρέφεια .

Ένα μεγάλο ευχαριστώ ανήκει και σε όλους τους συνδημότες μας που συμμετείχαν και αγκάλιασαν με την παρουσία τους τις εκδηλώσεις δίνοντας έναν ιδιαίτερο  όγκο και παλμό.

Το Αίγιο με το υψηλό επίπεδο αυτών των εκδηλώσεων , έδειξε ότι ξέρει να τιμά όχι μόνο την ιστορία του αλλά και να υπηρετεί  το δυναμικό παρόν του, αφήνοντας υποσχέσεις για μια πιο δυναμική συνέχεια, με σεβασμό πάντα απέναντι στην ιστορική αυτή επέτειο αλλά και στην αναπτυξιακή της προοπτική για την πόλη και τον τόπο μας.»

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]