Την Δευτέρα 10 Δεκεμβρίου 2018 ο κομμωτής και φίλος του Ε.Κ.Α.ΜΕ. Βασίλης Τσεκούρας με τα κορίτσια Ευαγγελία Κόρδα και Χριστίνα Καρεφούλη θέλησαν να προσφέρουν ένα δώρο στους εκπαιδευόμενους. Έτσι λοιπόν τους κούρεψαν αφιλοκερδώς ενόψει εορτών. Η χαρά και ο ενθουσιασμός των παιδιών ήταν απερίγραπτος.

Την Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2018 μέλη του Δ.Σ. της Πανηπειρωτικής Αδελφότητας Αιγιαλείας επισκέφθηκαν το χώρο στα πλαίσια εκδηλώσεων για τη εβδομάδα Ηπείρου και συζήτησαν για τις συνεχείς δράσεις του Κέντρου με τον Πρόεδρο κ. Θεόδωρο Στεφανίδη.

Την Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018 μαθητές από το Προεδρείο του Λυκείου Ακράτας συνοδευόμενα από την φιλόλογό τους κα. Νατάσσα Καμπούρη, έφεραν καπάκια και γλυκίσματα ενόψει εορτών.

[the_ad id=”46371″]

Την ίδια μέρα, φοιτήτριες από το ΙΕΚ Αιγίου του τμήματος Νοσηλευτικής με την καθηγήτριά τους κα. Βιολέτα Σακκέτου, έφτασαν με τα χέρια γεμάτα από γλυκίσματα, έδειξαν στους εκπαιδευόμενους το σωστό τρόπο για το πλύσιμο των χεριών και έδωσαν ραντεβού για μία νέα επίσκεψη με το καινούριο έτος.

          Την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2018 το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Τεμένης για ακόμα μια φορά θέλησε να προσφέρει ένα γεύμα στους εκπαιδευόμενους του Ε.Κ.Α.ΜΕ. ενόψει Χριστουγέννων στο εστιατόριο Mezzo-Mezzo στην Τέμενη. Το πεντανόστιμο και πλουσιοπάροχο γεύμα δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς τη βοήθεια των κυριών του Συλλόγου που μαγείρεψαν, το αρτοποιείο Μπομποτσιάρη, το οπωροπωλείο Καρκατσέλου και τα γλυκά του Μένιου Κουτρόπουλου. Το ευχάριστο κλίμα καθώς και η γιορτινή διάθεση εξέπληξε θετικά τους καλεσμένους.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου τους ευχαριστεί δημοσίως και τους εύχεται καλές γιορτές με υγεία, επιτυχίες και χαμόγελα.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”46704″]