Στο πνεύμα των Χριστουγέννων η πόλη του Αιγίου με το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στην Πλατεία!!

Με την Φιλαρμονική Αιγίου και το άναμμα του Χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Πλατεία Αγίας Λαύρας, ξεκίνησαν και επίσημα οι εκδηλώσεις ενόψει της εορταστικής περιόδου.

Ίσως να τα περιμέναμε λίγο πιο φωτεινά, με πιο πολύ κόσμο και περισσότερες εκδηλώσεις, αλλά τόσο ο Δήμαρχος όσο και η πρόεδρος της ΔΗΚΕΠΑ μας υποσχέθηκαν, πως ακριβώς σε μία εβδομάδα θα ανταμειφθούν όλοι μικροί και μεγάλοι.

[the_ad id=”46371″]

Όπως είπε ο κος Παναγόπουλος οι εκπλήξεις θα είναι πολλές, όπως αρμόζει στο πνεύμα των Χριστουγέννων. Η κα Παπαχριστοπούλου δεν παρέλειψε στις δηλώσεις που έκανε στο aigialeiapress και στην Ιωάννα Δημουλά, να πει, πως σήμερα δόθηκε η σκυτάλη για μια σειρά εκδηλώσεων που  θα συζητηθούν.

Φυσικά αναφερόταν στο Χριστουγεννιάτικο πάρκο των Υψηλών Αλωνίων. Ευχές για καλές γιορτές με υγεία και αγάπη έδωσε και η Αντιδήμαρχος κα Ψυχράμη αλλά και ο Μαέστρος της Φιλαρμονικής Λεωνίδας Χαραλαμπόπουλος.

Ευχή να βγει ο κόσμος στον δρόμο, έχει δεν έχει χρήματα και να διασκεδάσει, έδωσε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εστίασης και Αναψυχής Στράτος Βαρδάκης!!

Ας δούμε το ρεπορτάζ
Της Ιωάννας Δημουλά

[the_ad id=”46274″]

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]