Ο δημοτικός κινηματογράφος «Απόλλων», υποδέχεται τα Χριστούγεννα με δύο ταινίες αλλά και εμβόλιμες εορταστικές εκδηλώσεις! «Ο Γκρίντς» έρχεται να δώσει άρωμα Χριστουγέννων για τους μικρούς φίλους και να μοιράσει απλόχερα το γέλιο! Η πολυαναμενόμενη ταινία “Aquaman” από τη Warner Bros Pictures, έρχεται για να ξεσηκώσει το κοινό σε μια ταινία γεμάτη δράση με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα.

« Ο Γκριντς (Μεταγλ.)»

Η ταινία Ο Γκριντς αφηγείται την ιστορία ενός κυνικού γκρινιάρη που θέλει να κλέψει τα Χριστούγεννα και να τα εξαφανίσει μια για πάντα. Όμως η καρδιά του θα γλυκάνει εξαιτίας του γενναιόδωρου πνεύματος ενός μικρού κοριτσιού. Αστεία, ενθουσιώδης και άκρως ψυχαγωγική, η ιστορία του Γκριντς μιλάει όπως καμία άλλη για την ουσία των Χριστουγέννων, για την αγάπη των γιορτινών ημερών και για τη δύναμη της αισιοδοξίας.

Σκηνοθεσία: Σκοτ Μοσιέ, Γιάροου Τσένι

Ηθοποιοί (φωνές): Γιώργος Καπουτζίδης, Έφη Παπαθεοδώρου

Διάρκεια: 86 λεπτά

[the_ad id=”46274″]

Aquaman

Από την Warner Bros. Pictures και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν έρχεται μια γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή, οπτικά εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών: το “Aquaman”, με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα. Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε… Να γίνει ένας βασιλιάς!

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν

Ηθοποιοί: Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Γουίλιαμ Νταφό, Πάτρικ Γουίλσον, Ντολφ Λούντγκρεν, Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ, Νικόλ Κίντμαν, Λούντι Λιν, Τεμουέρα Μόρισον

Διάρκεια: 102 λεπτά

[the_ad id=”46274″]

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη  20/12 έως Τετάρτη 26/12:

  • «Ο Γκρίντς» 17:00
  • Aquaman18:45 & 21:30

*Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου δε θα πραγματοποιηθεί καμία προβολή λόγω της συναυλίας της Δήμητρας Γαλάνη στις 21:00.

Την Τρίτη 25 Δεκεμβρίου ο κινηματογράφος θα παραμείνει κλειστός.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]