Στο πάρκο των υψηλών αλωνίων μπορεί κάποιος να γνωρίσει την ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ.Π.Α.Ρ.Ε.Α! Πρόκειται για μία παρέα ατόμων που στο πλαίσιο της ανάπτυξης  και στήριξης της τοπικής κοινωνίας προσπαθεί να καλύψει βασικές ανάγκες των πολιτών.

Γι’ αυτό το λόγο δημιουργήθηκε μια Κοινωνική Συνεταιριστική Επιχείρηση Συλλογικής και Κοινωνικής Ωφέλειας με δράσεις κυρίως τοπικού ενδιαφέροντος .

Το Aigialeiapress και η Ιωάννα Δημουλά μίλησαν με τον πρόεδρο της ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ  Γιάννη Τρίψα που αναφέρθηκε στις υπηρεσίες που προσφέρουν.

[the_ad id=”46371″]

Μερικές από αυτές είναι τα κοινωνικά τιμολόγια ηλεκτρικής ενέργειας, τα κοινωνικά τιμολόγια σταθερής και κινητής τηλεφωνίας το εθνικό κτηματολόγιο όπου αναλαμβάνουν γρήγορα και οικονομικά την προετοιμασία του φακέλου, υπηρεσίες Marketing, service ηλεκτρονικών υπολογιστών, προγράμματα Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και  φυσικά η Ανακύκλωση.

Όπως μας είπε ο κος Τρίψας και όπως έχουμε αναφέρει και σε περασμένο ρεπορτάζ το πρόγραμμα της Ανακύκλωσης περιλαμβάνει την δημιουργία πράσινων γωνιών, την δημιουργία πράσινου σημείου, κινητή μονάδα ανακύκλωσης και την δημιουργία ηλεκτρονικής πλατφόρμας ανακύκλωσης.

Στο ρεπορτάζ που ακολουθεί θα δούμε σε ποιο σημείο βρίσκονται σήμερα τα μέλη της ΚΟΙΝ.Σ.Ε.Π , πότε θα ξεκινήσουν αποκομιδή αρχικά χαρτιού, τι ενέργειες γίνονται για να βοηθηθεί και από πλευράς Δήμου αυτή η ιδιωτική πρωτοβουλία και πολλά άλλα!!.

[the_ad id=”46274″]

Ιωάννα Δημουλά