Έπειτα από την ανακοίνωση της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, με την οποία εξασφαλίστηκε ποσό ύψους 600.000 ευρώ yia την βελτίωση της βατότητας του δρόμου από τον οικισμό Μπόσι έως το Νεοχώρι Καλαβρύτων, που περιλαμβάνει μεταξύ άλλων, την ασφαλτόστρωση όλης της διαδρομής μήκους 6,5 χιλιομέτρων, καθώς και έργα που αφορούν την σταθεροποίηση του δρόμου και την αποτροπή πρόκλησης ζημιών από όμβρια ή επιφανειακά δίκτυα, νιώθουμε την υποχρέωση και την τιμή, να ευχαριστήσουμε έναν προς έναν, όλους αυτούς που βοήθησαν για να παρθεί αυτή η απόφαση:

  • τον Δήμο Καλαβρύτων και ιδιαίτερα τον κο Νικόλαο Μαγκαφά, υπεύθυνο θεμάτων Παιδείας και Πρόεδρο των Σχολικών Επιτροπών του Δήμου, για την τεράστια συνδρομή του, τόσο στην επίλυση του προβλήματος του δρόμου, όσο και στην μεταφορά των παιδιών από και προς το σχολείο.
  • τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδας κο Απόστολο Κατσιφάρα, για την άμεση ανταπόκρισή του στο αίτημα του Δήμου Καλαβρύτων, yia την εξασφάλιση της χρηματοδότησης και την ένταξη του έργου στο Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων της Περιφέρειας. Όπως επίσης, και την Εκτελεστική Γραμματέα κα Διονυσία Μαράτου για τη σημαντική βοήθειά της και τη συνεχή επικοινωνία και στήριξη στους γονείς του οικισμού Μπόσι.

    [the_ad id=”46274″]

  • τον βουλευτή Aχαϊας του ΣΥΡΙΖΑ κο Κωνσταντίνο Σπαρτινό, τόσο νια την τεράστια βοήθειά του την περσινή σχολική χρονιά ως προς την λύση της μεταφοράς των παιδιών, όσο και για τη συνεχή του ενασχόληση με σκοπό την οριστική επίλυση του προβλήματος. Επίσης, ήταν ο άνθρωπος που επισκέφτηκε τον οικισμό Μπόσι και βρισκόταν σε συνεχή επαφή με τους κατοίκους. Επίσης, ευχαριστούμε και την καΤέση Μακουνιάννη νια την σχεδόν καθημερινή επικοινωνία μας που σκοπό την βελτίωση των συνθηκών ζωής των κατοίκων στον οικισμό Μπόσι.
  • τον δηιιοσιονράφο κο Χρήστο Καμπέρο, όπως και τα ειδησεογραφικά sites, kalavrytapress.gr και kalavrytanet.com για την καθημερινή επικοινωνία – συνεργασία τόσο με τους κατοίκους όσο και με τον Σύλλογο για την προβολή και συνεχή όχληση προς τους αρμοδίους του θέματος.

[the_ad id=”46371″]

  • την δημοσιογράφο κα Ιωάννα Δημουλά και το ειδησεογραφικό site aigialeiapress.com. όπου ήταν το πρώτο μέοο, που μας αγκάλιασε και μας αφιέρωσε χρόνο και. χώρο, ώστε να γίνει ευρύτερα γνωστό το τεράστιο πρόβλημα της περιοχής.
  • τον πολιτευτή του κινήματος «Ελληνική Λύση», κο Χρήστο Νικολόπουλο,

που ανταποκρίθηκε άμεσα σε ότι του ζητήσαμε και βοήθησε με τον τρόπο του για την διευθέτηση ορισμένων προβλημάτων των κατοίκων του οικισμού Μπόσι.

  • το νραφείο Διεκπεραίωσης Συντάξεων Μαρίας Βασιλείου και Συνερνατών.

για την τεράστια βοήθεια τόσο την περσινή χρονιά με την μεγάλη χορηγία της, όσο και στην φετινή χρονιά με την προσφορά της.

  • τους δημοσιονράφους των καναλιών SKAI και την εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα με τον Γιώρνο Αυτιά”, το Star και το κεντρικό δελτίο του ειδήσεων, το ΕΨΙΛΟΝ και την εκπομπή “labiri”, το Ionian tv και το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων και το patras tv. Επίσης, τον δημοσιονοάφο κο Πανανιώτη Σακελλαρόπουλο και την εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» νια την συνεχη του στήριξη και προβολή τους θέματος.

    [the_ad id=”46371″]

Τέλος, τον δημοσιογράφο κο Νίκο Κυριακή και το ειδησεογραφικό site kalavrytanews.com. όπου ήταν ο πρώτος άνθρωπος που έκανε ρεπορτάζ στην περιοχή και ανέδειξε το τεράστιο πρόβλημα του οικισμού Μπόσι. Σε αυΐό το ρεπορτάζ στηρίχτηκε ο Σύλλογος ώστε να κάνει ευρύτερα γνωστό το θέμα και να το προβάλει σε όλα τα κανάλια που κάλυψαν το γεγονός.

Το Δ.Σ. και τα μέλη του Συλλόγου ευχαριστούν και όλους αυτούς, τους απλούς ανθρώπους, που μας στήριξαν σε κάθε ενέργεια και πρωτοβουλία μας για ένα καλύτερο αύριο τόσο των κατοίκων, όσο και των παιδικών ψυχών ενός μικρού οικισμού, μιας μικρής κουκίδας στο χάρτη, το Μπόσι Καλαβρύτων.

ΜΕ ΤΙΜΗ
ΤΟ Δ.Σ. ΤΟΥ ΕΞΩΡΑΪΣΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΕΤΣΑΚΩΝ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ