Με το “Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν” και το «H Mαίρη Πόπινς επιστρέφει», να είναι οι νέες «αφίξεις» για την κινηματογραφική εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς και το Aquaman να συνεχίζει μέχρι την Κυριακή 30 Δεκεμβρίου, υποδέχεται ο «Απόλλωνας» τη νέα χρονιά!

“Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν”

O Phil Lord και ο Chris Miller, οι ιδιοφυΐες πίσω από την «Ταινία Lego» και το «21 Jump Street» φέρνουν μια νέα πνοή με το ταλέντο τους στο σύμπαν του Spider-man, με ένα πρωτοποριακό οπτικό στυλ, που είναι μοναδικό στο είδος του. Το «Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν» συστήνει τον έφηβο Miles Morales από το Brooklyn, και τις αμέτρητες ικανότητές του Αραχνο-Σύμπαντος, όπου περισσότεροι από ένας μπορεί να φορούν τη μάσκα.

Σκηνοθεσία: Πίτερ Ράμσεϊ

Διάρκεια: 102 λεπτά

[the_ad id=”46274″]

H Mαίρη Πόπινς επιστρέφει”

Στη νέα Mary Poppins της Disney, η Emily Blunt (The Girl on the Train, Into the Woods) είναι η τέλεια νταντά με τις μοναδικές μαγικές ικανότητες, η οποία μπορεί να μεταμορφώσει μια βαρετή δουλειά σε μια αξέχαστη, φανταστική περιπέτεια. Σε αυτό το ολοκαίνουριο σίκουελ, γεμάτο φρεσκάδα αλλά και πιστό στο πνεύμα της πρώτης ταινίας, η Mary Poppins επιστρέφει για να βοηθήσει τη νέα γενιά της οικογένειας Banks να ξαναβρεί τη χαρά και την αδιαμφισβήτητη μαγεία της ζωής μετά από μια απώλεια. Η αινιγματική νταντά καταφτάνει παρέα με το φίλο της τον Jack (ο Lin-Manuel Miranda της Vaiana), έναν αισιόδοξο φανοκόρο που φέρνει φως -και ζωή- στους δρόμους του Λονδίνου.

Σκηνοθεσία: Ρομπ Μάρσαλ

Ηθοποιοί: Έμιλι Μπλαντ, Λιν Μάνουελ Μιράντα, Μπεν Γουίσοου, Έμιλι Μόρτιμερ, Ντικ Βαν Ντάικ, Άντζελα Λάνσμπερι, Τζούλι Γουόλτερς, Κόλιν Φερθ, Μέριλ Στριπ

Διάρκεια: 113 λεπτά

[the_ad id=”46274″]

“Aquaman”

Από την Warner Bros. Pictures και τον σκηνοθέτη Τζέιμς Γουάν έρχεται μια γεμάτη δράση περιπέτεια που εκτυλίσσεται στον αχανή, οπτικά εκπληκτικό υποβρύχιο κόσμο των επτά θαλασσών: το “Aquaman”, με πρωταγωνιστή τον Τζέισον Μομόα. Η ιστορία αποκαλύπτει την προέλευση του μισού-ανθρώπου, μισού- Ατλάντειου Άρθουρ Κάρι και εξερευνά το ταξίδι της ζωής του- ένα ταξίδι που δεν θα τον αναγκάσει απλώς να αντικρίσει τον πραγματικό του εαυτό, αλλά να ανακαλύψει αν είναι άξιος να γίνει αυτός που γεννήθηκε… Να γίνει ένας βασιλιάς!

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Γουάν

Ηθοποιοί: Τζέισον Μομόα, Άμπερ Χερντ, Γουίλιαμ Νταφό, Πάτρικ Γουίλσον, Ντολφ Λούντγκρεν, Γιάια Αμπντούλ Ματίν ΙΙ, Νικόλ Κίντμαν, Λούντι Λιν, Τεμουέρα Μόρισον

Διάρκεια: 102 λεπτά

[the_ad id=”46371″]

Πρόγραμμα προβολών – Πέμπτη  27/12 έως Τετάρτη 2/1:

  • “Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν” (μεταγλωττισμένο) 16:45
  • “H Mαίρη Πόπινς επιστρέφει” (μεταγλωττισμένο) 19:00
  • “Aquaman” (21:30 έως Κυριακή 30 Δεκεμβρίου)

*Την Τετάρτη:

  • Spider-Man: Μέσα στο Αραχνο-Σύμπαν” (μεταγλωττισμένο) 16:45
  • H Mαίρη Πόπινς επιστρέφει” (μεταγλωττισμένο) 19:00
  • “H Mαίρη Πόπινς επιστρέφει” (υποτιτλισμένο) 21:30

Δευτέρα 31/12  και Τρίτη 1/1 ο κινηματογράφος θα παραμείνει κλειστός.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]