Συνάντηση ανταλλαγής προτάσεων και συνεργασίας του Επιμελητηρίου Αχαϊας με την Ο.Ε.Σ.Π.Ν.Δ.

0
338

Συνάντηση ανταλλαγής προτάσεων και συνεργασίας, σε θέματα εμπορίου και επιχειρηματικότητας των μικρομεσαίων επιχειρήσεων, της Αιγιάλειας και της ευρύτερης περιοχής της Αχαϊας, πραγματοποιήθηκε μετά το τέλος της συνεδρίασης του Επιμελητηρίου Αχαϊας, στην οποία συμμετείχαν τα μέλη του Προεδρείου της Ο.Ε.Σ.Π.Ν.Δ. την Τετάρτη το απόγευμα στην Πάτρα.

Επιθυμία όλων ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον που θα βοηθήσει το ελληνικό εμπόριο και τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις να αναδειχθούν σε κινητήρια δύναμη της ανάκαμψης και της προόδου τόσο σε κοινωνικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο.

Στην συνάντηση συμμετείχαν εκ μέρους της Ομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας, Πελοποννήσου, Νοτιοδυτικής Ελλάδος, Ζακύνθου, Κεφαλληνίας και Ιθάκης, ο Πρόεδρος κ. Βαγενάς Γεώργιος και ο Αιγιαλέας Οικονομικός Επόπτης κ. Σπυρόπουλος Σπύρος. Εκ μέρους της Π.Α.Ε.Κ. συμμετείχαν ο Ά Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου και Επικεφαλής της ΠΑΕΚ κ. Τηλιγάδης Αριστείδης και ο Γραμματέας της ΠΑΕΚ κ. Γεωργακόπουλος Παναγιώτης.

Η συνάντηση έκλεισε με ευχές για συλλογική και δυναμική επιτυχία, στις υποψηφιότητες της Ομοσπονδίας μας, στις προσεχείς εκλογές τις Ε.Σ.Ε.Ε. την 25η Νοεμβρίου, με το ξεχωριστό ψηφοδέλτιο, την Ανεξάρτητη Διεκδικητική Ενωτική Κίνηση Εμπόρων.

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]