Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Γιορτή της Προσκοπικής Φασολάδας, στο κέντρο “ΜΕ ΘΈΑ” στο μαγευτικό Πυργάκι.

Εκλεκτή φασολάδα, γευστικό Κρασί, Χωριάτικη Σαλάτα, Φέτα, Ελιές, Σαρδέλες και Ψωμί.

Ευχαριστούμε όλους τους Συμπολίτες μας και Φίλους των Προσκόπων που τίμησαν με την παρουσία τους, την εκδήλωση του Συστήματος μας, η οποία καθιερώνεται πλέον και θα πραγματοποιείται κάθε χρόνο αρχές Νοεμβρίου.

Στην εκδήλωση μας το Σώμα Ελλήνων Προσκόπων εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Περιφερειακός Έφορος Προσκόπων Δυτικής Πελοποννήσου κ. ΜΑΡΑΓΚΑΚΟΣ ΘΕΟΦΑΝΗΣ. Ιδιαιτέρως ευχαριστούμε τους ΧΟΡΗΓΟΥΣ μας, Οπωροπωλείο ΚΑΡΚΑΤΣΕΛΟΣ, Αρτοποιείο ΤΗΛΙΓΑΔΗΣ, Οινοποιείο CΑVINO, Οινοποιείο ΚΑΦΕΝΤΖΗΣ ΜΙΛΤΟΣ, Ελαιόλαδο ΣΚΟΥΝΤΖΟΥ ΜΆΡΘΑ, Σαρδέλες ΣΠΗΛΙΩΤΟΠΟΎΛΟΥ ΒΑΣΩ, Φέτα και Ελιές ΤΥΡΟΚΟΜΙΚΆ Η ΣΤΑΝΗ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, Μαρμίτα και Φλόγιστρο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΛΥΚΗΣ, Κουτάλια και Πιάτα ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΙΓΙΑΛΕΙΑΣ.

Ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες του Κέντρου “ΜΕ ΘΈΑ” για την παραχώρηση της αίθουσας και την Βοήθεια τους στην διεξαγωγή της εκδήλωσης, τον Παλαιό Προσκοπο κ. Βαγγέλη Τρεχλή για τις οδηγίες και την βοήθεια του στην προετοιμασία των υλικών της Φασολάδας και τα Τοπικά ΜΜΕ που προέβαλαν την εκδήλωση μας….και του Χρόνου.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]