Κ.Λ.Α. Προβολής της Ταινίας «Suntan»

0

Τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Κινηματογράφο “Απόλλωνα” και ώρα 21:30 θα προβληθεί η βραβευμένη ελληνική ταινία «Suntan», από την Κινηματογραφική Λέσχη Αιγίου, παρουσία του ηθοποιού και  πρωταγωνιστή, Μάκη Παπαδημητρίου.

Ο βραβευμένος ηθοποιός Μάκης Παπαδημητρίου, καλεσμένος της Κινηματογραφικής Λέσχης Αιγίου, θα βρίσκεται τη Δευτέρα 3 Δεκεμβρίου και ώρα 21.30, στην προβολή της ταινίας “Suntan”, στο δημοτικό κινηματογράφο “Απόλλωνα” για να συζητήσει με το κοινό για την ταινία, τον κινηματογράφο και το θέατρο!

Σύνοψη ταινίας: Ο Κωστής δεν είναι ένας συνηθισμένος σαραντάρης. Εσωστρεφής και μοναχικός, χωρίς οικογενειακές υποχρεώσεις και ενήλικες δεσμεύσεις, βρίσκεται λίγο μετά τα 40 του στην Αντίπαρο για να αναλάβει ως γιατρός, την τοπική κλινική. Η καθημερινότητά του δεν θ’ αργήσει να ανατραπεί βίαια, από τη στιγμή που μια ξέφρενη, διεθνής ομάδα νεαρών και όμορφων τουριστών θα εισβάλει απροσδόκητα στην μέχρι πρότινος συνηθισμένη του ζωή.

[the_ad id=”46371″]

Ανάμεσά τους ο Κωστής θα ξεχωρίσει και θα ερωτευτεί παράφορα την 19χρονη Άννα, όμως, από εκείνη τη στιγμή και μετά, το ηδονιστικό καλοκαίρι στο νησί θα μετατραπεί σε μια σκοτεινή δίνη, που παρασέρνει την ανυποψίαστη παρέα σε ένα μονοπάτι γεμάτο σοκαριστικές εκπλήξεις και επικίνδυνες ακρότητες.

Ελλάδα, 2016

Σκηνοθεσία: Αργύρης Παπαδημητρόπουλος

Σενάριο: Αργύρης Παπαδημητρόπουλος, Σύλλας Τζουμέρκας

Πρωταγωνιστούν: Μάκης Παπαδημητρίου, Έλλη Τρίγκου, Μιλού Φαν Χρούσεν

*Η ταινία «σάρωσε» στα βραβεία της Ελληνικής Ακαδημίας Κινηματογράφου του 2017,  αποσπώντας 6 συνολικά βραβεία. Εκτός από το μεγάλο βραβείο της Καλύτερης Ταινίας, επικράτησε επίσης στις κατηγορίες Σκηνοθεσίας, Σεναρίου, Α΄ ανδρικού ρόλου (Μάκης Παπαδημητρίου), Β΄ γυναικείου ρόλου ( Έλλη Τρίγγου) και Φωτογραφίας.

[the_ad id=”46274″]

Ώρα προβολής: 21.30 – Είσοδος για τα μέλη Δωρεάν

Τιμή εισιτηρίου για τα μη μέλη: 4 € και 3 € μειωμένο (φοιτητές –  άνεργοι)

Εγγραφή – Ετήσια εισφορά μέλους: 30 € και 20 € (φοιτητές – άνεργοι)

Διάθεση εισιτηρίων – εγγραφές – ανανεώσεις κάθε Δευτέρα στον «Απόλλωνα» από 21:00

Για περισσότερες πληροφορίες: www.cinegio.gr και www.facebook.com/cinegio

 

[the_ad id=”57928″]

 

[the_ad id=”46704″]