Μέσα σε μία  ιδιαίτερα φιλική και  ζεστή ατμόσφαιρα  πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση-συνάντηση μελών και φίλων του Συλλόγου Κεφαλλήνων & Ιθακησίων για φθινοπωρινό καφέ την περασμένη Κυριακή το απόγευμα, στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ιονίου Βιβλιοθήκης.

Η συμμετοχή του κόσμου ήταν ιδιαίτερα μεγάλη και εγκάρδια που γέμισε ασφυκτικά  η αίθουσα και πολλοί παρέμεναν και στον εξωτερικό χώρο αυτής.

[the_ad id=”46371″]

Ο Σύλλογος πρόσφερε καφέ, χειροποίητα παραδοσιακά γλυκά και αλμυρά που τα έφτιαξαν με μεράκι και αγάπη τα μέλη και οι φίλες του συλλόγου  :

η κα Καίτη Γκόγκου,   η κα Ελένη Παντελακάκη, η κα Κούλα Τρακαδά, η κα Αγγελική Ευαγγελίου-Καβαλιεράτου, η κα Γιώτα Νικολάτου, η κα Νούλα Αυγουστάτου, η κα Μαρία Αγγελοπούλου, η κα Σούλα Ψύχα, η κα Λευκή Λαμπροπούλου, η κα Βίκυ Καρβέλα,  η κα Δανάη Μεσσάρη,  η κα Νόνη Λάφη και  η κα Γωγώ Παπαφράγκου για τη διακόσμηση της αίθουσας με εκπληκτικές συνθέσεις λουλουδιών. Ο κος Αλέξης Φιλιππόπουλος και ο κος Νίκος Τρακαδάς για την υποστήριξή τους.

Το φθινοπωρινό καφέ πλαισίωσε μουσικά με γνωστές αγαπημένες μελωδίες  ο κος Αλέξης Χατζηαποστόλου.

Ο σύλλογος ευχαριστεί θερμά όλους όσους βοήθησαν στην επιτυχία αυτής της εκδήλωσης, καθώς και όλο  τον κόσμο που αυθόρμητα δίνει το παρών του,  σε κάθε κάλεσμά του συλλόγου. Ο κάθε ένας χωριστά αποτελεί  ένα σημαντικό κρίκο μιας μεγάλης πνευματικής αλυσίδας της πόλης μας.

 

[the_ad id=”57928″]

 

[the_ad id=”46704″]