Ευχαριστήρια επιστολή έστειλε ο Εμπορικός Σύλλογος Αιγιάλειας προς τον πρόεδρο της Ελληνικής Συνομοσπονδίας  Εμπορίου & Επιχειρηματικότητας κ. Βασίλη Κορκίδη.

 

 

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Αξιότιμε  κύριε  Πρόεδρε,  Αγαπητέ Συνάδελφε,
Αποτελεί ιδιαίτερη τιμή και μοναδική εμπειρία για  όλους εμάς το γεγονός ότι συνεργαστήκαμε  μ’  εσάς.  Ως Πρόεδρος  κατορθώσατε να είστε  πάντα στο πλευρό των εμπόρων και των μικρομεσαίων. Δεσμευτήκατε από την πρώτη στιγμή και καταβάλατε κάθε δυνατή προσπάθεια, κάτω από δύσκολες  και αντίξοες συνθήκες, για την επίτευξη των κοινών  μας στόχων, που είναι να διαμορφώσουμε ένα περιβάλλον , αναβαθμισμένο, ποιοτικό, ανταγωνιστικό  και εξωστρεφές, το οποίο θα διασφαλίζει σε  όλους τους  εμπόρους, τις δυνατότητες  και τις ευκαιρίες, για να ένα  καλύτερο  μέλλον  τόσο των ίδιων , όσο και του τόπου μας. Η αξία των πραγμάτων που καταφέρατε  είναι πολύ μεγαλύτερη, διότι  έγινε μέσα σε μια ιστορικά  δύσκολη  εποχή  για την χώρα μας. Μια εποχή λιτότητας, η οποία απαιτεί να κάνουμε πολλά πράγματα με λίγους πόρους.

Ο Εμπορικός & Εισαγωγικός  Σύλλογος  Αιγιαλείας δεν θα ξεχάσει πότε ότι, επί προεδρίας σας, σταθήκατε  αρωγός, ως προς  την βιωσιμότητα  του  Σύλλογο μας.

Κύριε  Κορκίδη  σας  ευχόμαστε, από καρδιάς, να  έχετε προσωπική  και οικογενειακή υγεία, δύναμη, πείσμα και δημιουργικότητα με ότι, στο μέλλον, καταπιαστείτε.

 Μετά Τιμής
Η Πρόεδρος                                  Η Γεν. Γραμματέας
Μαρία Χρονοπούλου                          Αρχοντούλα  Παναγοπούλου

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]