All Star Smiles. Ένας ξεχωριστός φιλανθρωπικός αγώνας για την ενίσχυση του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού»

0

Ένας αγώνας μπάσκετ διαφορετικός από τους άλλους θα διοργανωθεί την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου, στις 12μμ, στο Κλειστό Γυμναστήριο Αιγίου.

Στο All Star Smiles, μέλη της θρυλικής Εθνικής ομάδας του 2005-6 θα αντιμετωπίσουν την τοπική ομάδα του Αστέρα Τέμενης, με σκοπό να ενισχυθεί οικονομικά το σπίτι που λειτουργεί «Το Χαμόγελο του Παιδιού» στην περιοχή του Αιγίου.

Σε αυτήν την προσπάθεια αγάπης θα συμμετέχουν μεγάλα αστέρια του αθλήματος όπως οι Διαμαντίδης, Παπαλουκάς, Κακιούζης, Σχορτσανίτης, Τσατσαρής, Ντικούδης, Παπαδόπουλος, Χατζηβρέττας, Φώτσης, Βασιλόπουλος και Μπουρούσης, ενώ προπονητής της Εθνικής θα είναι ο Παναγιώτης Γιαννάκης.

[the_ad id=”46371″]

Η είσοδος στην εκδήλωση γίνεται με την επίδειξη πρόσκλησης την οποία οι φίλαθλοι μπορούν να προμηθευτούν μέσω του Αιγιαλεία Spor, Ζαϊμη 11 στο Αίγιο (Τηλ 26910 26100).

Πριν και μετά τη λήξη του αγώνα, όσοι θεατές το επιθυμούν θα μπορούν να συνεισφέρουν οικονομικά στους σκοπούς του οργανισμού, στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους.

Το All Stars Smiles διοργανώνεται υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και του Δήμου Αιγιαλείας, με την ευγενική χορηγία των εταιρειών Affidea και Xerox.

 

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]