Πραγματοποιήθηκε συνάντηση του Προέδρου κ. Γεώργιου Βαγενά και Μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ο.Ε.Σ.Π.&ΝΔ.Ε. με τον Βουλευτή Αχαΐας ΝΔ κ. Ιάσωνα Φωτήλα, την Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018, στα γραφεία της Ομοσπονδίας στην Πάτρα, κατά την οποία ο κ. Φωτήλας ζήτησε ενημέρωση σχετικά με τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο εμπορικός κόσμος και ειδικότερα η μικρομεσαία επιχείρηση.

Ο Πρόεδρος και τα Μέλη αναφέρθηκαν στο φορολογικό, στο ασφαλιστικό και στις οφειλές ΕΦΚΑ, στις 120 δόσεις, στον ακατάσχετο επαγγελματικό λογαριασμό, στα «κόκκινα» δάνεια, αλλά και σε τοπικά προβλήματα, όπως η ολοκλήρωση του οδικού άξονα Πάτρα-Πύργος-Τσακώνα, η επαναλειτουργία της σιδηροδρομικής γραμμής Πάτρα-Πύργος-Καλαμάτα, η αξιοποίηση του λιμανιού της Πάτρας στην κρουαζιέρα στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας, η υλοποίηση του προγράμματος του δικτύου 5ης γενιάς (5G) και η ανάγκη δημιουργίας ενός συσκευαστηρίου για τα αγροτικά προϊόντα στην Ηλεία.

 

Ο κ. Φωτήλας εξέφρασε την συμπαράστασή του στα δίκαια αιτήματα του εμπορικού κόσμου και υποσχέθηκε ότι θα τα διαβιβάσει στον Πρόεδρο και στο οικονομικό επιτελείο του κόμματός του, ώστε να τα επεξεργασθούν και να δοθούν απαντήσεις στα καίρια αυτά ζητήματα.

Ο Πρόεδρος της Ο.Ε.Σ.Π.&ΝΔ.Ε. επέδωσε στον κ. Φωτήλα υπόμνημα με τα αιτήματα και τις θέσεις της Ομοσπονδίας για το ασφαλιστικό – οφειλές ΕΦΚΑ και με τις προτάσεις της για τα «κόκκινα» δάνεια και την ρύθμιση των ληξιπρόθεσμων οφειλών προς την ΔΕΗ.

Στη συνάντηση συμμετείχαν τα Μέλη του Δ.Σ. της Ο.Ε.Σ.Π.&ΝΔ.Ε. κ. Κωνσταντίνος Ζαφειρόπουλος, κ. Γεώργιος Λευκαδίτης, κ. Χαράλαμπος Παπαδόπουλος και ο Αντιπρόσωπος κ. Γεράσιμος Κατσιγιάννης.

[the_ad id=”46704″]

 

[the_ad id=”57928″]