«Ψύλλοι στ’ αυτιά μπήκανε» σε έναν Βολιώτη ιδιωτικό υπάλληλο, ο οποίος σκέφτηκε να παρακολουθήσει τις ύποπτες κινήσεις της συζύγου του, με αποτέλεσμα να πέσει πάνω στη «βίλα των οργίων» λίγο έξω από τον Βόλο! Συγκεκριμένα, την προηγούμενη Παρασκευή ο Αθηναίος ιδιωτικός ερευνητής ο οποίος προσελήφθη από τον καχύποπτο σύζυγο, του ανακοίνωσε τα αποτελέσματα της έρευνας του.

Η 38χρονη γυναίκα του είχε μετατρέψει μαζί με φίλες της και άλλους άνδρες, ένα σπίτι λίγο έξω από το κέντρο της Αγριάς Βόλου σε… σημείο συνάντησης και ανταλλαγής συντρόφων. Το μεγάλο παραθαλάσσιο σπίτι, δεν είναι η πρώτη φορά που γίνεται αντικείμενο του ενδιαφέροντος απατημένων συζύγων, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, πολλές φορές, οι γείτονες έχουν εκφράσει στους ιδιοκτήτες τη δυσαρέσκειά τους και τα παράπονά τους για τα… ύποπτα «μπες – βγες».

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες τα ραντεβού που έκλεινε η 38χρονη με τις φίλες της και τους νεαρούς άνδρες, ελάμβαναν χώρα απογευματινές συνήθως ώρες, ενώ κρατούσαν μέχρι τα μεσάνυχτα, προκειμένου να μη δίνουν στόχο. Ο ιδιωτικός ερευνητής, ισχυρίζεται πως έχει στη διάθεσή του φωτογραφικό υλικό που αν δημοσιοποιηθεί θα «κάψει» πολλές κυρίες της καλής κοινωνίας του Βόλου. Ο απατημένος σύζυγος έχει ήδη αρχίσει να κινεί τις διαδικασίες διαζυγίου, με την υπόθεση να προκαλεί συζητήσεις στον Βόλο και όχι μόνο…

H επεισοδιακή νύχτα των swingers στην Κεφαλονιά

Το «έλα να δεις» έγινε σε όργιο μεταξύ swingers σε βίλα στην Κεφαλλονιά, αφού μετά τις στιγμές πάθους, πιάστηκαν στα χέρια! Το hot περιστατικό, που έχει διαρρεύσει στο νησί και έγινε το δημοφιλές κουτσομπολιό του καλοκαιριού, σημειώθηκε πριν από λίγες μέρες σε ένα από τα πολυτελή σπίτια που νοικιάζονται σε τουρίστες με μεγάλο πορτοφόλι, λίγο έξω από το Αργοστόλι.

Σύμφωνα με πληροφορίες της εφημερίδας «Espresso», τα τέσσερα ζευγάρια Ελλήνων swingers νοίκιασαν τη βίλα αντί 1.200 ευρώ τη βραδιά, για να μείνουν περίπου μία εβδομάδα και να απολαύσουν τις διακοπές τους. Ταξίδεψαν στο νησί και έμειναν και οι οκτώ μαζί, για να κάνουν ανταλλαγή ερωτικών συντρόφων.

Οι άντρες από 28 έως 40 ετών και οι γυναίκες από 25 έως 37 ετών έδειχναν να είναι έτοιμοι και έτοιμες για όλα. Μπήκαν μέσα στο αστραφτερό σπίτι που είχε θέα θάλασσα με απίστευτη διάθεση, ανυπόμονοι για αυτό που θα επακολουθούσε. Τα τέσσερα ζευγάρια είχαν φροντίσει να έχουν όλα τα απαραίτητα για να γίνει η διαμονή τους αξέχαστη

Η ακριβή σαμπάνια έρρεε άφθονη στα κρυστάλλινα κολονάτα ποτήρια και οι πιατέλες είχαν χαβιάρι και φρούτα. Το κακό άρχισε όταν τα ζευγάρια επέστρεψαν στο σπίτι από νυχτερινή διασκέδαση. Ενθουσιασμένοι και έχοντας καταναλώσει μπόλικο αλκοόλ, έβγαλαν τα ρούχα τους και άρχισαν να επιδίδονται σε όργια σε όποιο μέρος του σπιτιού ήθελαν.

Ξαφνικά, μέσα στην ηρεμία της νύχτας, άρχισαν να ακούγονται μέσα από το σπίτι φωνές, ενώ έσπαγαν πράγματα χωρίς σταματημό. Κοντά στο πολυτελές σπίτι βρίσκεται εκείνο ενός τσοπάνη, ο οποίος μένει με τη γυναίκα του.

[the_ad id=”46371″]

Το ανδρόγυνο λαχτάρισε μέσα στη μαύρη νύχτα όταν άκουσε τους περίεργους θορύβους και τα ουρλιαχτά και ειδοποίησε αμέσως τον ιδιοκτήτη της βίλας. Οταν εκείνος έφτασε, μπήκε μέσα και κόντεψε να λιποθυμήσει από αυτά που αντίκρισε. Το εσωτερικό της βίλας θύμιζε βομβαρδισμένο τοπίο, αφού πιάτα, ποτήρια και διακοσμητικά ήταν σπασμένα και πεταμένα στο πάτωμα. Οι ένοικοι ήταν ολόγυμνοι, βρίζονταν και εκτόξευαν πράγματα ο ένας στον άλλον.

Με τα πολλά, ο ιδιοκτήτης κατάφερε να τους ηρεμήσει και να τους ζητήσει να φύγουν από τη βίλα του, όπως και έκαναν, ψάχνοντας πλέον για άλλη ερωτική φωλιά. Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κεφαλλονίτης που νοίκιαζε τη βίλα του κράτησε τα χρήματα από τουλάχιστον μία διανυκτέρευση, για να πληρώσει τις ζημιές που έκαναν οι θερμόαιμοι swingers, οι οποίοι, εγκαταλείποντας το σπίτι, είχαν το θράσος να κλέψουν και δύο καρπούζια που είχε στην καρότσα του αγροτικού του ο τσοπάνης!

Πηγή: thenewspaper.gr