Στις 10 – 30 Σεπτεμβρίου 2018 στις αίθουσες του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου θα γίνονται οι εγγραφές  νέων υποψηφίων χορευτών και η ανανέωση εγγραφών παλαιών χορευτών.

Οι εγγραφές θα γίνονται κάθε ημέρα 19.00 – 21.00 εκτός Σαββάτου και Κυριακής. Το καινούργιο αυτή την χρονιά, θα είναι ότι οι γονείς των μικρών χορευτών θα υπογράφουν για την υγεία των παιδιών τους και επίσης και οι ενήλικες θα υπογράφουν αναλαμβάνοντας την ευθύνη για τον εαυτό τους.

 

Στην νέα χορευτική χρονιά 2018 – 19 θα δημιουργηθούν δύο τμήματα ¨μικρών ¨ Δημοτικού και ένα αρχαρίων ενηλίκων.  Επίσης συζητείται και η δημιουργία ενός πρωϊνού τμήματος ενηλίκων. Τα παλαιότερα τμήματα θα έχουν μάθημα ( τα πιό πολλά ) την ίδια ημέρα και ώρα. Περισσότερες πληροφορίες στα γραφεία του Ομίλου, Δεσποτοπούλων 6.  Φέτος θα διδάξουν Χρ. Βαγενά – Αθ. Κωνσταντινίδου και Γ. Κατσίβελος.  Διευθυντής ο Χρ. Κιλιάς.

[the_ad id=”46274″]

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 7/9/2018 ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟ ΟΠΑΚΕ – ΟΤΕ.

Τρία τμήματα του Χορευτικού θα δώσουν την τελευταία τους καλοκαιρινή φετινή παράσταση στο παραθεριστικό κέντρο του ΟΤΕ στην Τέμενη Αιγίου.  Στεριανοί – Ενήλικες Θρακιώτες και νεαροί Νησιώτες θα διασκεδάσουν τους φιλοξενουμένους του κέντρου για μιάμιση ώρα, παρουσιάζοντας χορούς Πελοποννήσου – Ηπείρου – Θεσσαλίας – Αιτωλοακαρνανίας – Θράκης  – Kυκλάδων αλλά και χασάπικο και παραδοσιακή χασαπιά.  Η διοίκηση του Χορευτικού θα ευχαριστήσει το ΟΠΑΚΕ  για την μακρόχρονη και πολύ καλή συνεργασία.

[the_ad id=”46704″]