Αρχίζουν οι καλοκαιρινές εκδηλώσεις για την συμπλήρωση 40 χρόνων δημιουργικής πορείας  του Χορευτικού Ομίλου Αιγίου.

Ενός Συλλόγου από τον οποίο έχουν περάσει 5.550 περίπου παιδιά, όλων των ηλικιών. Που έχει πραγματοποιήσει 46 ταξίδια σε 17 χώρες τεσσάρων ηπείρων. Που έχει δώσει εκατοντάδες παραστάσεις στην Ελλάδα και πάνω από 170 σε α 112 πόλεις του Εξωτερικού. Που έχουν περάσει από τις τάξεις του διδάσκοντες, 15 ειδικευμένοι στον παραδοσιακό χορό Γυμναστές. Που είχε και τα 40 αυτά χρόνια τον ίδιο διευθυντή, ο οποίος μάλιστα μόνος του δίδασκε τα πρώτα 12 χρόνια.

Το διήμερο λοιπόν του Χορευτικού ξεκινά την Κυριακή 29 Ιουλίου με μνημόσυνο των θανόντων μελών του Ομίλου , δηλαδή των θανόντων ιδρυτικών μελών, των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, των μουσικών, των χορευτών και των ενηλίκων χορευτών.

Θα πραγματοποιηθεί στην ΦΑΝΕΡΩΜΕΝΗ στις 09.30. Θα ακολουθήσει προσφορά καφέ μνημοσύνου στο καφενείο ¨ΒΥΡΩΝ ¨ στις 10.30. Τα εγκαίνια εκθέσεως φωτογραφίας  θα πραγματοποιηθούν στις 11.30 παρουσία της πρώην βουλευτού και δημοσιογράφου Νατάσσας Ράγιου, της επίσης δημοσιογράφου Έλλης Τριανταφύλλου που είναι από τις πρώτες χορεύτριες και κόρη του πρώτου προέδρου επί εξαετίαν, αειμνήστου Γεωργίου Τριανταφύλλου.

Η ίδια ήταν και παλαιότερα και υποψήφια βουλευτής.   Έχει προσκληθεί και ο Αιγιώτης πρώην χορευτής Νίκος Αναδιώτης , γνωστό μοντέλο και ηθοποιός που δεν έχει απαντήσει ακόμα, μετά και την εβδομαδιαία πρωϊνή εκπομπή του στον ΑΝΤ1.

Η  έκθεση φωτογραφίας στο μέγαρο ¨ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΥ¨ .    Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας θα έλθουν από Αθήνα οι μουσικοί της ορχήστας του Γιάννη Παυλόπουλου θα κάνουν πρόβα με τους Αιγιώτες χορευτές και το βράδυ στα ΨΗΛΑΛΩΝΙΑ οι Αιγιώτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν 5 συγκροτήματα του Χορευτικού  με ¨χορευτές¨ όλων των ηλικιών αλλά και συγκρότημα Κρητικών, με την ορχήστρα του.

Την δε Δευτέρα 30/7/2018  το βράδυ στις 21.15 ,   άλλα 6 τμήματα του Ομίλου με άλλους χορούς και πάλι με ζωντανή ορχήστρα θα διασκεδάσουν τους Αιγιώτες. Παρόντες θα είναι πολλοί από τους παλαιούς χορευτές , όσοι από αυτούς αδειάζουν και μένον κυρίως  στο Αίγιο ή στην Αθήνα.

[the_ad id=”46704″]