Σημαντική διάκριση Diamonds of the Greek Economy 2018 στην εταιρεία ”ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε.”

0

Μεγάλη τιμή για το Αίγιο, την ευρύτερη περιοχή της Αιγιαλείας και φυσικά για την οικογένεια της Παναιγιάλειας Ανεξάρτητης Επιμελητηριακής Κίνησης, αποτελεί η σημαντική διάκριση Diamonds of the Greek Economy 2018 στην εταιρεία ”ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε.”. Θερμά Συγχαρητήρια αξίζουν σε όλη την οικογένεια και το προσωπικό της βιομηχανίας Αναστασόπουλος και με συγκίνηση, ιδιαίτερα στον αγαπητό μας κ. Κωνσταντίνο Αναστασόπουλο, Μέλος της ΠΑΕΚ και πρώην Οικονομικό Επόπτη Επιμελητηρίου Αχαϊας.

Η «ΚΡΙΝΟΣ» – Ι.Κ.Αναστασόπουλος & Υιός A.Ε έλαβε την καταξιωμένη επιχειρηματική διάκριση Diamonds of the Greek Economy 2018. Η τελετή έλαβε χώρα την Τρίτη 3 Ιουλίου στο ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρετάνια» και διοργανώθηκε από την New Times Publishing.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο η εταιρεία «ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε» αναδείχθηκε ως ΜΙΑ από τις πλέον ΥΓΙΕΙΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΣΣΟΜΕΝΕΣ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.!!!

Το βραβείο παρέλαβε για την «ΚΡΙΝΟΣ Α.Ε» ο διευθύνων σύμβουλος, Ιωάννης Αναστασόπουλος, ο οποίος δήλωσε ότι: « Η διάκριση αυτή μας γεμίζει χαρά και υπερηφάνεια και αποτελεί μια επισφράγιση των προσπαθειών των δικών μας αλλά και του προσωπικού μας να λειτουργούμε μέσα στο πλαίσιο της Ελληνικής Οικονομίας με ότι συνεπάγεται αυτό. Είναι μια ώθηση να προχωράμε μπροστά και να γινόμαστε καλύτεροι για την εταιρεία μας, τους ανθρώπους μας, την κοινωνία και την χώρα μας.»

Τηλιγάδης Αριστείδης Επικεφαλής ΠΑΕΚ
Ά Αντιπρόεδρος Επιμελητηρίου Αχαϊας

 

[the_ad id=”46704″]