Υποχρεωμένος να κοιτάξει την επόμενη ημέρα, η οποία εκτός συγκλονιστικού απροόπτου τον θέλει να αγωνίζεται στην Γ’ Εθνική, είναι ο Παναιγιάλειος.

Οι προσδοκίες για ευνοϊκή αναδιάρθρωση φαίνεται να πέφτουν στο κενό και πλέον είναι υποχρεωμένος να κοιτάξει μπροστά και να μετρήσει τις δυνάμεις του. Για το λόγο αυτό πραγματοποιήθηκε σήμερα το απόγευμα γενική συνέλευση του Παναιγιάλειου Γ.Σ., όπου μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν και η διεξαγωγή εκλογών για την ανάδειξη νέας διοίκησης στον Ερασιτέχνη Παναιγιάλειο.

Αλλωστε από τη στιγμή που ο Παναιγιάλειος υποβιβασθεί και επίσημα, με την επικύρωση της βαθμολογίας από την Football League, τότε υπεύθυνη για την ομάδα θα είναι ο Ερασιτέχνης και η διοίκησή του.

Ετσι, εκτός από την έγκριση του διοικητικού και οικονομικού απολογισμού αλλά και της αλλαγής του καταστατικού, ορίστηκαν οι ημερομηνίες κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τη διεκδίκηση της διοίκησης αλλά και η ημερομηνία διεξαγωγής των εκλογών.

Συγκεκριμένα υποψηφιότητες μπορούν να κατατεθούν στην εφορευτική επιτροπή που ορίστηκε, μέχρι τις 13 Ιουλίου -ημέρα Παρασκευή- και οι εκλογές για την ανάδειξη της νέας διοίκησης θα πραγματοποιηθούν στις 16 Ιουλίου -ημέρα Δευτέρα- στο Εργατικό Κέντρο Αιγίου.
Ρεπορτάζ: Γρηγόρης Παλούμπης

 

[the_ad id=”46704″]