Με την παρουσία δύο σπουδαίων αθλητριών έγινε το απόγευμα της Τετάρτης (11/7) η έναρξη στο «2o Aigialeiaspor Girls 3on3 Basketball Tournament».

Ειδικότερα, στο Αίγιο για λογαριασμό του τουρνουά βρέθηκαν η σέντερ της Εθνικής Ελλάδος Άρτεμις Σπανού και η Αμερικανίδα πάουερ φόργουορντ Ify Ibekwe από το WNBA, οι οποίες κέρδισαν τις εντυπώσεις και το ζεστό χειροκρότημα όλων.

Οι δύο διεθνείς αθλήτριες συνοδεύτηκαν από την προπονήτρια μπάσκετ και υπεύθυνη του Coachamp Μαρία Κότσιφα, η οποία στηρίζει το «2o Aigialeiaspor Girls 3on3 Basketball Tournament» και αποτέλεσε τον συνδετικό κρίκο για την παρουσία τους στην τελετή έναρξης.
3on3-ify-spanou

 

Από την πλευρά τους, τόσο η Αρτεμις, όσο και η Ify δήλωσαν ενθουσιασμένες από την προσπάθεια που γίνεται στο τουρνουά, ενώ φωτογραφήθηκαν και συνομίλησαν με τις διαγωνιζόμενες και τους φίλους που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης και μετά το τέλος του πρώτου αγώνα, οι δύο αθλήτριες τιμήθηκαν για την πολύτιμη προσφορά τους στο μπάσκετ από την Οργανωτική Επιτροπή του τουρνουά. Στην Ify Ibekwe την τιμητική πλακέτα παρέδωσε η προπονήτρια Μαρία Κότσιφα, ενώ στην Αρτεμις Σπανού την παρέδωσαν οι διοργανωτές Δημήτρης Τσερεντζούλιας και Θύμιος Τεμπέλης.

 

[the_ad id=”46704″]