Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες.

Ειλικρίνεια και πόνος θα μπορούσαν να είναι οι δύο λέξεις που περιγράφουν το θέμα αυτό μιας και σήμερα θα καταπιαστώ με το πέος σου και κυρίως τη στύση αυτού. Ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας. Όσο τα χρόνια περνούν τόσο τα πράγματα εκεί κάτω δυσκολεύουν. Το σεξ διαρκεί λιγότερο, ίσως δεν είναι έντονο και τελοσπάντων δε γνωρίζεις τις δόξες του παρελθόντος, τότε που ήσουν ο απόλυτος τίγρης.

Μη σκας όμως γιατί δεν ήρθε και το τέλος του κόσμου. Παρακάτω σου έχω τρόπους για να μπορέσεις να… ενισχύσεις το σύστημα εκεί κάτω και μάλιστα αποτελεσματικά!

1. Γυμναστική φίλε

Ήρθε η ώρα να αφήσεις τις ηλίθιες δικαιολογίες και να αρχίσεις τη γυμναστική. Ξέρω, ο χοντρός κύριος μέσα σου θέλει ακόμη ένα σουβλάκι, αλλά αν θέλεις να είσαι σωστός εραστής και κιμπάρης θα πρέπει να κάνεις την καρδιά σου πέτρα. Ειδικά η αερόβια γυμναστική, βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και άρα την επίδοση του καμαριού σου. Μετράει!

2. Πιες και δυο καφεδάκια

Έχει κατηγορηθεί για πολλά αλλά ήρθε η ώρα της δικαίωσης. Το απαραίτητο και απολαυστικό καφεδάκι μπορεί να γίνει το απόλυτο όπλο σου. Σύμφωνα με έρευνα Πανεπιστημίου του Houston, οι άντρες που καταναλώνουν 2-3 φλιτζάνια καφέ την μέρα, έχουν μικρότερα ποσοστά σε οποιαδήποτε δυσλειτουργία συμπεριλαμβανομένης και της πρόωρης εκσπερμάτισης.

3. ΜΕΙΝΕ ΠΙΣΤΟΣ

Αν πας σε γιατρό, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να σε ρωτήσει αν κερατώνεις τη γυναίκα ή σύντροφό σου. Ναι φίλε μου, το κέρατο παίζει ρόλο στο πρόβλημά σου και μάλιστα μεγάλο. Είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα. Νιώθεις τύψεις και αυτό βγαίνει προς τα έξω. Εκτός πια κι αν δεν τη γουστάρεις καθόλου, οπότε καλό θα ήταν να τη χωρίσεις. Λέω εγώ τώρα.

[the_ad id=”46274″]

4. Άσε το γιουρούσι

Ο έρωτας αδερφέ τον θέλει τον τρόπο του. Μην πας βουρ στον πατσά γιατί έτσι το μόνο που θα καταφέρεις είναι να τραυματιστείς και τελικά να μην απολαύσεις τίποτα. Δώσε βάση στα προκαταρκτικά και απόφυγε το από πάνω (αυτή).

5. Περπάτα ντε!

Βαριέσαι τη γυμναστική; Ξεκίνα το περπάτημα. Άσε το αυτοκίνητο, το ταξί, το ασανσέρ και κούνα το σκουριασμένο σου σκαρί έστω για λίγα λεπτά της ημέρας. Σύμφωνα με έρευνα, 2 χιλιόμετρα την μέρα είναι ικανά να σε σώσουν από πολλές περιπέτειες. Ανάμεσά τους κι αυτό της στυτικής δυσλειτουργίας.

ratpack.gr

[the_ad id=”46704″]