Ο πόλεμος που έχει ξεκινήσει μεταξύ του πρώην προέδρου των  εμπόρων της πόλης του Αιγιου,  Λάμπη Παπαδόπουλου και του σημερινού προεδρείου κρατάει εδώ και μισό χρόνο περίπου και έπεται και συνέχεια.

Η λύση αναμένεται από τα δικαστήρια ενώ μόλις την περασμένη εβδομάδα το μονομελές πρωτοδικείο Αιγίου απέρριψε και τις δύο αιτήσεις ασφαλιστικών μέτρων που είχε καταθέσει ο Πρώην Πρόεδρος κατά του νυν Προεδρείου.

Ο Λάμπης Παπαδόπουλος  μίλησε στην Ιωάννα Δημουλά και στο Aigialeiapress για τον λόγο  αυτής της κίνησης  ενώ εξέφρασε και την δική του άποψη για το αποτέλεσμα της απόφασης.

Όπως είπε μεταξύ άλλων το δικαστήριο έκρινε νομότυπη την απόφαση του Δ.Σ λόγω πλειοψηφίας, χωρίς να μπει στην ουσία των ισχυρισμών. Σύμφωνα με τον ίδιο, τίποτα δεν έχει κριθεί  από την στιγμή που εκκρεμεί η απόφαση του Τακτικού Δικαστηρίου αλλά και των ποινικών.

Μάλιστα  τόνισε πως έχει  απόλυτη εμπιστοσύνη στην Ελληνική Δικαιοσύνη και θέλει να πιστεύει πως  στο Τέλος θα λάμψει όλη η αλήθεια.

Την περασμένη εβδομάδα  βρέθηκε προσκεκλημένος της Ειδικής Γραμματείας του Ευρωπαϊκού Ταμείου Περιφερειακής Ανάπτυξης  του  Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΣΕΕ. Εκεί τέθηκε το θέμα της αγαστής συνεργασίας των Δήμων και των Εμπορικών Συλλόγων έτσι ώστε να επιτευχθεί αναβάθμιση με παρεμβάσεις λειτουργικότητας και αισθητικής στις περιοχές παρέμβασης. Πρόκειται για ελπιδοφόρα παρέμβαση 100% επιδοτούμενη  που θα φέρει  με σωστούς χειρισμούς την ανάκαμψη που έχει μεγάλη ανάγκη η τοπική αγορά.(Λεπτομέρειες στην συνέντευξη που παραχώρησε στο aigialeiapress)

Μεταξύ άλλων, έστρεψε τα βέλη του στην παρούσα διοίκηση για μη ενημέρωση   προς το πρόσωπο του , όσον αφορά εκδηλώσεις και δραστηριότητες του Συλλόγου, κάτι που όπως επισήμανε έπρεπε να κάνουν προς όλα τα μέλη του Συλλόγου.

Τέλος αναφέρθηκε στο μείζον πρόβλημα της περιοχής μας  με τα σκουπίδια αλλά και στο Επιμελητήριο,  που φεύγει μόνιμα από το Αίγιο.

Ας παρακολουθήσουμε την συνέντευξη που παραχώρησε στην Ιωάννα Δημουλά και στο Aigialeiapress