Οι κυρίες της Μπαρτσελόνα το Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο Αιγίου

0
304

Φιλικός Ποδοσφαιρικός Αγώνας , μιά Γιορτή τού Γυναικείου Ποδοσφαίρου , και ο σκοπός του , θα είναι κυριολεκτικά ιερός .

Διότι 1) τουλάχιστον τα μισά έσοδα θα διατεθούν στο Γενικό Νοσοκομείο Αιγίου. Το οποίο , κάνει ηρωικές προσπάθειες να βοηθήσει τον πληθυσμό τού Αιγίου ( αλλά και ολόκληρης τής περιοχής ), με ελάχιστα μέσα , με ελλιπή στήριξη απ τούς αρμοδίους κρατικούς φορείς , και όλοι μας εκεί τρέχουμε όποτε έχουμε προβλήματα υγείας.

2) Τα υπόλοιπα έσοδα , θα διατεθούν στις Ακαδημίες τού Ερασιτέχνη Παναιγιαλείου , διότι όπως αποδεικνύεται περίτρανα , αλίμονο στην ομάδα που στηρίζεται μόνο σε λεγεωνάριους επαγγελματίες ( παίκτες και παράγοντες ) , και δέ στηρίζεται στα νέα παιδιά που βγαίνουν απ τα σπλάχνα τής πόλης της και τής περιοχής της.

3) θα είναι ένα σπάνιο ποδοσφαιρικό θέαμα , αφού πέραν τής αδιαμφισβήτητης αγωνιστικής αξίας τής Barcelona , και η Ελληνική Μικτή SELECTE 2017 που θα αντιμετωπίσει τις Καταλανές παίκτριες , θα στελεχώνεται από σπουδαίες και ικανές ελληνίδες αθλήτριες , διαφόρων , μικρών και μεγάλων ομάδων και κατηγοριών.

4) Θα είναι η δεύτερη φορά , που η τεράστια και ιστορική σημαία τής Barcelona , θα τιμήσει το Δημοτικό Στάδιο , αλλά και ολόκληρη την πόλη τού Αιγίου , επισφραγίζοντας πλέον την πολύ καλή σχέση φιλίας και συνεργασίας που υπάρχει ανάμεσα στις δύο πόλεις , ( Αίγιο και Βαρκελώνη ) , και δυναμώνοντας ακόμη περισσότερο τις βάσεις που υπάρχουν , για σχέσεις ιδιαίτερα επωφελείς , σε ποδοσφαιρικό , αθλητικό , πολιτιστικό , κοινωνικό επίπεδο.

Πιστεύω λοιπόν , οτι αυτοί οι τέσσερις λόγοι , είναι από μόνοι τους ικανοί και αρκετοί , ώστε να προσκαλέσουμε τούς πολίτες τού Αιγίου , τούς φιλάθλους τού Παναιγιαλείου , αλλά και όλους τους ποδοσφαιρόφιλους , και τούς φίλους τού Υγιούς και Ευγενούς Αθλητικού Πνεύματος , σε όλη την ευρύτερη περιοχή , να παραβρεθούν , να τιμήσουν , και να ενισχύσουν αυτή την προσπάθεια.

Και εννοείται , πέραν τών λόγων αυτών , νομίζω οτι δέ χρειάζεται να αναλύσω , οτι αυτός ο Αγώνας , είναι περισσότερο γυναικεία υπόθεση.

Οπότε είμαι βέβαιος , οτι εκτός απ τον αντρικό πληθυσμό και φίλαθλο κόσμο , απευθύνεται , αξίζει , και πρέπει να προβληθεί και να υποστηριχθεί , περισσότερο από τις γυναίκες τού Αιγίου , τής περιοχής Αιγιάλειας , αλλά και τού νομού Αχαϊας και τών κοντινών περιοχών.
Πιέρρ Στάντμαν ( Pierr-Stuntman.gr )