Ήταν δέσμευση της Δημοτικής Αρχής και υλοποιήθηκε.

Το Κολυμβητήριο Αιγίου ανοίγει επίσημα τις πόρτες του και θα παρουσιαστεί σε όλους τους δημότες σε μια ανοιχτή εκδήλωση εγκαινίων που θα γίνει την Κυριακή 27 Μαϊου και ώρα 20:00, στη διεύθυνση Πεισιστράτους 1.

Εκεί θα έχουν όλοι την ευκαιρία να γνωρίσουν τις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις του και να περιηγηθούν στους χώρους του από ένα έργο που ο κόσμος της Αιγιάλειας περίμενε χρόνια για να υλοποιηθεί και να αξιοποιηθεί.

koa-logo-kolymvitirio

O Κολυμβητικός Όμιλος Αιγιαλείας παρουσιάζει το σήμα του.
Τα χρώματα του σήματος είναι εμπνευσμένα από τις αποχρώσεις του ουρανού , της θάλασσας αλλά και της πισίνας του Κολυμβητηρίου, ενώ ο κολυμβητής στο κέντρο του σήματος, που αγκαλιάζει συμβολικά τα πρωτογράμματα ΚΟΑ, σηματοδοτεί, την άθληση, το αγωνιστικό πνεύμα και την ευγενή άμιλλα που έχουν εξίσου βαρύνουσα σημασία στο αξιακό σύστημα του ομίλου.

Το νέο σήμα αναμένεται να «φορεθεί» σε σκουφάκια, μπλουζάκια, καπελάκια και σε άλλο προωθητικό υλικό κυρίως όμως θα σηματοδοτήσει μια νέα εποχή που θέλει να βάλει την κολύμβηση στον τρόπο ζωή μας.

Ξεκίνησαν οι εγγραφές στον Κολυμβητικό Όμιλο Αιγιαλείας

Ο Κολυμβητικός Όμιλος Αιγιαλείας ,ανακοινώνει ότι ξεκίνησαν οι εγγραφές για την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων , από 1/6/2018.

Αξίζει να σημειωθεί ότι οι προπονήσεις θα γίνονται 3 φορές την εβδομάδα και θα έχουν διάρκεια μιας ώρας. Υπεύθυνη προπονήσεων θα είναι η Αθηνά Κωνσταντινίδου, πτυχιούχος ΤΕΦΑΑ, με ειδικότητα στην κολύμβηση.

Εκτός από τα τμήματα ενηλίκων, θα λειτουργήσουν και αγωνιστικά τμήματα καθώς επίσης και ειδικά τμήματα για παιδιά, ηλικίας 5 ετών και άνω. Η μηνιαία συνδρομή είναι 30 ευρώ ,ενώ για δύο παιδιά(στην ίδια οικογένεια) διαμορφώνεται στα 25 ευρώ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στα τηλ: 6986215161 και 6946502324. Aιτήσεις ,έντυπα κ.λ.π στο facebook koaigialeias.
E mail koa.aigialeia@gmail.com