Οι 21 ομαδικές εικαστικές δημιουργίες που αποτυπώνουν  τη σύνδεση των έργων ΕΣΠΑ με την εκπαίδευση για την αειφορία παρουσιάζονται την Πέμπτη 24 Μαΐου 2018 και ώρα 18:30, στην Αγορά Αργύρη της Πάτρας.

Πρόκειται για τα έργα 320 μαθητών και 40 εκπαιδευτικών που αποδίδουν τη διασύνδεσή της τοπικής αειφορικής ανάπτυξη –μέσω των έργων ΕΣΠΑ- με την εκπαίδευση.

Όλα τα έργα έχουν συμπεριληφθεί στο  λεύκωμα με τίτλο «Τα έργα της Αειφορίας» που θα παρουσιαστεί στη διάρκεια της εκδήλωσης.

Η έκθεση ζωγραφικής, αλλά και η έκδοση του λευκώματος  συνιστούν τα  αποτελέσματα της συνεργασίας μεταξύ της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος και των Διευθύνσεων  Α’ βάθμιας και Β’ βάθμιας Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Αχαΐας.

Την εκδήλωση διοργανώνουν η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, η Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, η Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς επίσης τα Τμήματα Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Αχαΐας.

[the_ad id=”46371″]

 

[the_ad id=”46704″]