Θετικές είναι οι ενδείξεις από τις επαφές του Αλί Μοχάμεντ Χαμπτούν αναφορικά με τις επενδυτικές αλλά και αθλητικές του βλέψεις στην Αιγιάλεια. Σύμφωνα με ενημέρωση από την Αιγιώτικη ΠΑΕ, ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας αναχώρησε σήμερα για την πατρίδα του κι αφού πρώτα είχε επέλθει καταρχήν συμφωνία με τον Αιγιώτη επιχειρηματία Νίκο Χριστοδουλόπουλο, τόσο για την έκταση της Ροδιάς όσο και για την αλλαγή ιδιοκτησιακού καθεστώτος στην ΠΑΕ Παναιγιάλειος.


Συγκεκριμένα οι δύο επιχειρηματίες υπέγραψαν αμφότεροι «MOU» το οποίο διαδικαστικά είναι ένα βήμα πριν το προσύμφωνο και αποτελεί ένα συμβόλαιο εμπιστευτικότητας για την αγοραπωλησία της έκτασης στη Ροδιά (προορίζεται για την κατασκευή ξενοδοχειακού συγκροτήματος) αλλά και των μετοχών της Αιγιώτικης ΠΑΕ.

Τα συμβόλαια και για τις δύο επενδυτικές κινήσεις του Χαμπτούν -σύμφωνα με τις ίδιες πηγές- αναμένεται να υπογραφούν μέχρι τις 20 Απριλίου, κάτι το οποίο σημαίνει ότι μέχρι το τέλος του μήνα η ΠΑΕ Παναιγιάλειος είναι πολύ πιθανό να έχει νέο «αφεντικό».

Από εκεί και πέρα, όπως έγινε γνωστό από το περιβάλλον του Χαμπτούν, πρόθεση του Αιγύπτιου επιχειρηματία είναι τις επόμενες ημέρες να συναντηθεί και με τον συμπατριώτη του Μοχάμεντ Μορσέντι για να συζητήσουν το ενδεχόμενο ευρύτερης συνεργασίας τους στις επενδυτικές κινήσεις που θέλει να κάνει ο πρώτος στην Αιγιάλεια, μεταξύ των οποίων είναι και ο Παναιγιάλειος.

 

live24gr